Ο Κωνσταντίνος Αργυρός χωρίς λόγια κάνει θαύματα για τον μικρό Γιαννάκη!

Κωνσταντίνος Αργυρός- Η ιδιαίτερη κίνηση ανθρωπιάς για τον μικρό Γιαννάκη!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εκτός από ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης με μεγάλες επιτυχίες και υπέροχη φωνή είναι ένα “Παιδί Γενναίο” με μεγάλη καρδιά!
Πριν λίγες ημέρες ο δημοφιλής καλλιτέχνης ενημερώθηκε μέσω συνεργατών μας οτι ο μικρός Γιαννάκης είναι μεγάλος θαυμαστής του.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αγαπάει , σέβεται και είναι πάντα διακριτικά & αθόρυβα δίπλα στα παιδιά. Έχει πολύ μεγάλη ευαισθησία στα “ιδιαίτερα” και πολύ χαρισματικά παιδιά αλλά και στις ευπαθείς ομάδες.
Ενδιαφέρθηκε, έψαξε και ρώτησε περαιτέρω για τις ανάγκες του μικρού Γιαννάκη!
Κάπως έτσι ενημερώθηκε οτι η ομάδα “Αποστολή Αγάπης” απο το Ωραιόκαστρο βρίσκεται σε φάση αναζήτησης ενός ειδικού ποδηλάτου αποκατάστασης που θα έκανε την καθημερινότητα του Γιαννάκη πιο ευχάριστη.
Λίγες ημέρες αργότερα ένα μεγάλο πακέτο με ένα ποδήλατο αποκατάστασης δώρο από τον Κωνσταντίνο Αργυρό έφτασε στο σπίτι του μεγάλου θαυμαστή του!
Οι σπουδαίοι άνθρωποι έχουν μια καρδιά γεμάτη αγάπη!
Για ακόμη μια φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός απέδειξε έμπρακτα και αθόρυβα την ευαίσθητη πλευρά του.
Ο μικρός Γιαννάκης είναι ένα παιδί με κινητικά προβλήματα και προβλήματα στην ομιλία και την ακοή, μεταξύ άλλων. Ζει με την μητέρα του στο Κιλκίς, η οποία παλεύει με απόλυτη αξιοπρέπεια τις δυσκολίες της ζωής. Ως εκ θαύματος ο Γιαννάκης μπορεί και τραγουδάει αλλά και χορεύει τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού. Το θαύμα αυτό ονομάζεται αγάπη!!!

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.