Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ στον τελικό του κυπέλου ΕΠΕΣΘ

Την Κυριακή 24-4-2016 στο ΔΑΚ Μυγδονίας και για το θεσμό του final four του Κυπέλου της ΕΠΕΣΘ διεξήχθη ο ένας εκ των δυο ημιτελικών μεταξύ του Μυγδονιακού και της Ακαδημίας Πρωταθλητών Πεύκων.
Τον αγώνα κέρδισε η ομάδα του Μυγδονιακού με 3—0 σετ (25-22) (25-20) (25-15)
Οι αθλήτριες του Μυγδονιακού απαλλαγμένες από το άγχος του πρωταθλήματος έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Σχεδόν σε όλους τους τομείς ήταν ανώτερες των αντιπάλων τους, και στο σερβίς και στην επίθεση και ειδικά στην άμυνα δεν έπεφτε μπάλα κάτω. Και μην ξεχνάμε ότι οι τρεις εκ των βασικών παικτριών του είναι 16χρονες
Μυγδονιακος
Οι φίλαθλοι του Μυγδονιακού φωνάζοντας η μια πτέρυγα της κερκίδας ΄΄Πρωτάθλημα΄΄ και η άλλη ΄΄Κύπελο΄΄ χάρηκαν για τρίτη συνεχόμενη Κυριακή τις επιτυχίες της ομάδας τους, την πρώτη κέρδισαν το ΒΑΟ και εξασφάλισαν την άνοδο τους στη Β΄ εθνική, την δεύτερη κέρδισαν την Αναγέννηση Ρυσίου και πήραν το πρωτάθλημα της 1ης τοπικής κατηγορίας της ΕΠΕΣΘ και σήμερα την Ακαδημία Πρωταθλητών παίρνοντας το ένα εισιτήριο του τελικού του κυπέλου της ΕΠΕΣΘ. Το άλλο εισιτήριο του τελικού θα το διεκδικήσουν οι φιναλίστ του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής ομάδες του Πειραματικού και της ΧΑΝΘ.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη, Πατέλη Λίτσα, Βεργή Γωγώ, Χατζησακούλα Χριστίνα, Νίκα Κωνσταντίνα, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Καραγιάννη Θέη, Λάκη Ειρήνη, Σαμαλέκη Κατερίνα, Μαδέση Χριστίνα, Γιάμπαστου Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Λάκη Μαρία.

Μυγδονιακος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.