Ο πατέρας Χριστόδουλος έχει “ταράξει” τη ζωή στον Μονόλοφο

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε απο την ημέρα που ο πάτερ Χριστόδουλος ανέλαβε την ενορία του Μονολόφου και εχει ταράξει ευχάριστα τα νερά του Μονολόφου.
Χαρακτηριστικό ηταν το ευχαριστήριο ποστάρισμα που έκανε ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Μονολόφου στο facebook:
“Σήμερα 17 Αυγούστου 2015 κλείνει ένα χρόνο στην ενορία Μονολόφου ο Πατέρας Χριστόδουλος.
Για αυτή την πρώτη επέτειο θέλουμε σαν Αναπτυξιακός Σύλλογος Μονολόφου να τον ευχαριστήσουμε για την αγάπη που έδειξε από την πρώτη στιγμή και για το πάθος με το οποίο υπηρέτησε και υπηρετεί την εκκλησία.
Αγιογραφίες, πάνω από 130 λειτουργίες, έδωσε ζωή στα ιερά εξωκκλήσια, έφτιαξε εκκλησιαστικό μουσείο, τίμησε τους προκατόχους του και άλλα πολλα που θα καταντήσουμε βαρετοί αν τα γράψουμε.
Αυτό όμως που χαράχτηκε στη μνήμη των κατοίκων του χωριού μας είναι όταν στις 14 Σεπτεμβρίου 2014 και ενώ ο Πατέρας Χριστόδουλος ήταν στην Θεσσαλονίκη, ειδοποιήθηκε ότι το χωριό κινδυνεύει απο την μεγάλη νεροποντή, αψήφησε τον κίνδυνο και ήρθε μεσάνυχτα περνώντας με τα πόδια την κατεστραμένη γέφυρα και έκανε παράκληση ώστε να βοηθήσει ο Θεός να σταματήσει το κακό.
Πάτερ Χριστόδουλε αυτό τον ένα χρόνο τάραξες ευχάριστα τα νερά του χωριού μας και ελπίζουμε και τις ψυχές μας.
Σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή δύναμη για την συνέχεια.
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΟΛΟΦΟΥ”
Αναπτυξιακός Σύλλογος Μονολόφου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.