Ο Σ. Αναστασιάδης για τον τουρισμό και για το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown

Ο Σ. Αναστασιάδης για τον τουρισμό και για το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown

Την αισιοδοξία του ότι θα έχουμε μία χρονιά πολύ καλύτερη και πως ο Τουρισμός  στην Ελλάδα θα πάει καλά , εξέφρασε μιλώντας στον Ρ/Σ City International 106.1 fm , στην εκπομπή « Διαφορετική Οπτική» με τον Κώστα Παντελάτο, ο βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης.

Ο κ. Αναστασιάδης επισήμανε ότι η Ελλάδα είναι ασφαλής προορισμός για Καλοκαιρινές διακοπές και  υποστήριξε επίσης ότι πάρα πολλές Χώρες προγραμματίζουν διακοπές και επιλέγουν την Ελλάδα.

 

Για το ενδεχόμενο νέου lockdown από τον Οκτώβριο υπογράμμισε:

«…εκτιμώ πως δεν θα  χρειαστεί νέο lockdown για τον εξής  λόγο. Τον Οκτώβριο θα έχει εμβολιαστεί περίπου το 80% του Ελληνικού πληθυσμού, άρα θα έχουμε χτίσει ένα τείχος ανοσίας μεγάλο…ακόμη και να έχουμε ένα νέο κύμα,  τα συμπτώματα θα είναι ήπια , και δεν θα έχουμε πίεση στο σύστημα υγείας»

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς αναφερόμενος στο σ/ν για την ψήφο των αποδήμων είπε:

«…γίνεται από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ μία προσπάθεια  ανάλυσης της πρωτοβουλίας της κυβέρνησης. Μια πρωτοβουλία που είναι ξεκάθαρη. Άρση των περιορισμών στην άσκηση του δικαιώματος, των εκτός Ελληνικής Επικράτειας εκλογέων….Όταν έγινε γνωστή η συνέντευξη της κας Τζάκρη , πίστεψα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με έμμεσο τρόπο ζητούσε από την κυβέρνηση να φέρει το θέμα για συζήτηση για να απαλλαγεί από αυτό το βάρος . Έκανα όμως λάθος γιατί συνεχίζει να επιμένει χωρίς να λαμβάνει υπόψη του την επιθυμία των Ελλήνων του εξωτερικού και απορώ τι θα πει σε όλους αυτούς. Μάλλον ήθελε να τους παραπλανήσει….Τον λόγο τον γνωρίζουν οι ίδιοι»

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.