Ο  Τάκης Βαμβακίδης στο Ραγιάν – Το δικό του ευχαριστώ για το “αντίδωρο”

Ο  Τάκης Βαμβακίδης στο Ραγιάν – Το δικό του ευχαριστώ για το “αντίδωρο”

Το Ραγιάν ιδρύθηκε το 1986  προτείνοντας έναν διαφορετικό τρόπο διατροφής, απαλλαγμένο από τα παγκοσμιοποιημένα διατροφικά δεδομένα, με σεβασμό στο περιβάλλον, τις εποχές, την υγεία και την παράδοση.

Το Ραγιάν είναι η προσωποποίηση της  Ποντιακής  Πολιτιστικής Γαστρονομίας και έρχεται να καλύψει την ανάγκη των ανθρώπων που τιμούν τον ποντιακό πολιτισμό και θέλουν να το κρατήσουν ζωντανό ακόμη και μέσα από το τραπέζι τους.

Το Ραγιάν έχει την έδρα του και ξαπλώνει τις γεύσεις  του από το Κιλκίς.
Ραγιάν ονομάζεται η παλαιότερη ονομασία του χωριού Βάθη στο Κιλκίς.  

Ο Θεόφιλος Γεωργιάδης ιδιοκτήτης του Ραγιάν, ορμώμενος από τους ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με τους προγόνους του προχώρησε σε μία ιδιαίτερα πρωτότυπη προσφορά. 

Μετά το πέρας της παράστασης Νόστος ρίζα μ’ και κλαδί μ’, που θα πραγματοποιηθεί για μια μοναδική φορά στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 1 Ιουλίου στην Καλαμαριά
(δείτε αναλυτικά εδώ)
θα προσφερθεί σε όλους τους θεατές  «αντίδωρο»,  παραδοσιακά ποντιακά εδέσματα – ένα πλήρες γεύμα, στη μνήμη των αδικοχαμένων προγόνων.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Τάκης Βαμβακίδης συγκινημένος από την κίνηση αυτή παρά το φόρτο των υποχρεώσεών του λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της παράστασης, ένιωσε την ανάγκη να βρεθεί στο Ραγιάν για να σφίξει το χέρι του Θεόφιλου Γεωργιάδη και να του πει ένα βαθύ ευχαριστώ κοιτώντας τον στα μάτια.


• Θες εισιτήριο απο 12 ευρώ μόνο 8 ευρώ;;; Πάτα εδώ και το ‘χεις!


Τα πάντα για τον Νόστο – Τις ρίζες και τα κλαδιά του καθενός μας

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.