Ο Χαράλαμπος Καλώνης ορκίστηκε νέος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ωραιοκάστρου

Ο Χαράλαμπος Καλώνης ορκίστηκε νέος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ωραιοκάστρου

Ορκίστηκε το πρωί της Πέμπτης, 14 Οκτωβρίου 2021, στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου, νέος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ωραιοκάστρου ο Χαράλαμπος Καλώνης.
Ο Χαράλαμπος Καλώνης κατέλαβε τη θέση του Γρηγόρη Εδιρνέλη, ο οποίος παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ωραιοκάστρου και από μέλος της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Διαφορών.
Ο κ. Καλώνης ήταν ο πρώτος αναπληρωματικός σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Ωραιοκάστρου με την παράταξη «Αλληλεγγύη – Ανατροπή».

ΚΑΛΩΝΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ (ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ) ΤΟΥ ΠΑΥΛΟY

oraiokastro_kalonis.png

Γεννήθηκε στο Ωραιόκαστρο το 1966, κατοικεί στο Παλαιόκαστρο, είναι παντρεμένος με την Όλγα Γρηγοριάδου και έχει ένα γιο. Είναι τραπεζικός υπάλληλος από το 1990. Μέλος του Δ.Σ. του Κεραυνού Ωραιοκάστρου για μία 3ετία κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος του γυναικείου τμήματος μπάσκετ και των ακαδημιών του, ικανοποιώντας το χρόνιο αίτημα πολλών αθλητριών, ενώ συγχρόνως ενεργοποίησε τις ακαδημίες του ανδρικού τμήματος στην εποχή προ της δημιουργίας του Κονταξοπούλειου γυμναστηρίου. Υπήρξε δραστήριο μέλος της ομάδας δράσης «Αλληλεγγύη για Όλους», ενώ συμμετέχει σε φορείς και συλλογικότητες και παράλληλα δραστηριοποιείται ιδιαίτερα σε κοινωνικές δράσεις.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.