Πάρτι με 53 άτομα στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη η διοργανώτρια

Συνελήφθη διοργανώτρια συνάθροισης – πάρτι που έλαβε χώρα στην περιοχή της Τούμπας με τη συμμετοχή (52) ατόμων, παραβιάζοντας τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία

Τόσο σε βάρος της συλληφθείσας όσο και σε βάρος των συμμετεχόντων βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα αναφορικά με τα μετρά για την αποφυγή διάδοσης μεταδοτικής ασθένειας (covid 19)

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας, συνέλαβαν 21χρονη αλλοδαπή, ως διοργανώτρια συνάθροισης – πάρτι, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παραβίασης μέτρων για πρόληψη ασθενειών και διατάραξη κοινής ησυχίας.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (31-03-2021) στην περιοχή της Τούμπας, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, διαπίστωσαν έντονη οχλαγωγία και μουσική σε υψηλή ένταση, εντός ισόγειου χώρου, από τον οποίο εξήλθαν συνολικά πενήντα τρία (53) άτομα, μεταξύ των οποίων και η 21χρονη, ως υπεύθυνη του χώρου και διοργανώτρια του πάρτι.

Σε βάρος της συλληφθείσας βεβαιώθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ, ενώ σε βάρος των (52) συμμετεχόντων βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.