Πέθανε το “κοριτσάκι με τις ξύστρες” – Η συγκίνηση του Γιώργου Παπαδάκη

Πέθανε το “κοριτσάκι με τις ξύστρες”
Η συγκίνηση του Γιώργου Παπαδάκη

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών το “κοριτσάκι με τις ξύστρες”, όπως αποκαλούσαν τη Δήμητρα Κουτσουρίδου από τα Βαλτόνερα Φλώρινας, η οποία μπήκε στο βιβλίο Γκίνες το 2004 συγκεντρώνοντας 8.514 ξύστρες από όλον τον κόσμο.

Η ιστορία του τυφλού κοριτσιού είχε συγκινήσει όλο το κόσμο όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, καθώς χιλιάδες γράμματα έφταναν από όλη τη γη με ξύστρες για τις περιλάβει στην συλλογή της. Η κηδεία της 46 χρονης Δήμητρας θα γίνει το μεσημέρι στη Φλώρινα.

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε με έντονη φόρτιση και συγκίνηση για την ιστορία του “κοριτσιού με τις ξύστρες” στην εκπομπή του σήμερα, καθώς πριν από χρόνια όταν έγινε γνωστή η ιστορία και το πάθος της για τις ξύστρες ο Γιώργος Παπαδάκης την είχε επισκεφθεί και την είχε γνωρίσει.

Ο παρουσιαστής του “Καλημέρα Ελλάδα” είπε ότι ήταν από τις πιο γλυκιές στιγμές που έχει ζήσει στην εκπομπή του και είπε για τον θάνατό της “καλό ταξίδι γλυκιά μου Δήμητρα”.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.