Πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο: Πέθανε ο Βασίλης Μπουζιώτης

Πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο: Πέθανε ο Βασίλης Μπουζιώτης

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Βασίλης Μπουζιώτης, σκορπίζοντας θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο, αλλά και στο χώρο του Πολιτισμού. Νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Βασίλη Μπουζιώτη τόσο στον δημοσιογραφικό όσο και στον πολιτιστικό χώρο.

Ο Βασίλης ¨άνοιξε πανιά¨ για αλλού σήμερα Δευτέρα 9/8/2021

Τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας, έπειτα από επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί. Δυστυχώς, ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν βελτιώθηκε.

Βιογραφία

Εργαζόταν στον χώρο της δημοσιογραφίας από το 1988. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ημερήσια εφημερίδα «Επικαιρότητα»,συνεργάστηκε με το έντυπο «Έψιλον» της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», εργάστηκε στα περιοδικά «Πρόσωπα» και «Κλικ» και από το 1992 ανήκει στο δυναμικό της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» και έχει αναλάβει τη διεύθυνση στο περιοδικό «TV.Zάπινγ». Στην τηλεόραση έχει συνεργαστεί με την Σεμίνα Διγενή στις εκπομπές «Made in Greece»και «Πανικός», έχει υπάρξει ρεπόρτερ σε εκπομπές για το θέατρο στην ΕΡΤ και τον Seven X. Από το 1995 κάνει κριτική θεάτρου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.