Πέρασε το Ωραιόκαστρο στο πρόγραμμα open mall 1.769.101,94 ευρώ 

Εγκρίθηκε το Ωραιόκαστρο στα ανοιχτά κέντρα εμπορίου, με προϋπολογισμό 1.769.101,94 ευρώ

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του δήμο Ωραιοκάστρου, του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου και του γενικού γραμματέα κ.Ισαάκ Ξανθόπουλου η νέα βαθμολόγηση του Ωραιοκάστρου για τα ανοιχτά κέντρα εμπορίου, open mall, είναι 53,80 με αποτέλεσμα να εντάσσει το Ωραιόκαστρο στο πρόγραμμα αυτό.

Ο Πρόεδρος Βασίλης Ιακωβίδης και το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου θέλουν να ευχαριστήσουν τον πρώην δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ.Αστέριο Γαβότση,την εταιρία Lever και τον γενικό γραμματέα του δήμου κ. Ξανθόπουλου Ισαάκ για την άμεση ανταπόκριση και την εμπεριστατωμένη ένσταση την οποία συνυπογράψανε και αποστείλανε στην επιτροπή αξιολόγησης με αποτέλεσμα να ενταχθούν στο πρόγραμμα των ανοιχτών κέντρων εμπορίου.

Ο Πρόεδρος Βασίλης Ιακωβίδης είχε δηλώσει ότι: χάσαμε μία μάχη και όχι έναν πόλεμο όπως πολλοί έτρεξαν να διατυμπανίζουν και να χαρούν. Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει για ότι λέγαμε. Καθώς επίσης δικαιώνει και τα 91 καταστήματα τα οποία μας εμπιστεύτηκαν και συντάχθηκαν μαζί μας για την πρόταση αυτή και θα δουν να γίνεται πράξη η αναβάθμιση της αγοράς.

Τέλος ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου και το Δ.Σ. εύχονται στον νέο δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ.Παντελή Τσακίρη να σκύψει και αυτός πάνω στα προβλήματα της αγοράς και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου να ολοκληρώσουν επιτυχώς αυτή την τόσο σημαντική αναβάθμιση για την αγορά και τα καταστήματά της πόλης του Ωραιοκάστρου, η οποία θα είναι προς όφελος όχι μόνο των καταστημάτων αλλά και των καταναλωτών καθώς η αγορά θα εκσυγχρονιστεί, θα είναι πιο προσβάσιμη και ευχάριστη για αγορές  και για βόλτες.

Για τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου

Ο πρόεδρος

Ιακωβίδης Βασίλης   

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.