Παγκόσμια Ημέρα Υγείας με ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές εξετάσεις για ευάλωτους πολίτες του Ωραιοκάστρου

Δ. Ωραιοκάστρου: Τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας με ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές εξετάσεις για ευάλωτους πολίτες

 Με ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές εξετάσεις για ευάλωτους κοινωνικά πολίτες τιμά για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Ωραιοκάστρου την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου. Οι δημότες μπορούν να κάνουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις χάρη στη γενναιόδωρη προσφορά ιατρών, που λειτουργούν τα ιατρεία τους στο Δήμο Ωραιοκάστρου.
 Ειδικότερα, δύο οδοντίατροι, ένας ουρολόγος, ένας παθολόγος, ένας ωτορινολαρυγγολόγος, τρεις ορθοπεδικοί, μία γυναικολόγος, μία οφθαλμίατρος, ένας καρδιολόγος και ένας μικροβιολόγος προσφέρουν δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε ευάλωτους κοινωνικά πολίτες.
 Οι ιατροί που συμμετέχουν στη δράση είναι:
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ: Μαρίνα Τοσουνίδου
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ: Γεώργιος Σίσκος
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ: Γρηγόριος Κωστανιάν
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ: Ελένη Καλαϊτζή, Κυριάκος Κατσαρός
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ: Αλέξιος Βαλικίδης, Ιωάννης Πεντερίδης, Θάνος Φωτιάδης
ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ: Κατερίνα Μοιρασγεντή
ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ: Γεώργιος Τούφας
ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ: Γεώργιος Πίγκας
ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ: Βάια Γκάντσου.
 Διευκρινίζεται ότι οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις απευθύνονται μόνο σε πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Όσοι επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ωραιοκάστρου
2313304068 από σήμερα Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022 ως την Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022, από τις 8 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι. Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των προσφερόμενων δωρεάν εξετάσεων, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.
 
 
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.