Πασχαλινό Παζάρι απο το σπίτι της ΑΡΣΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Το Σπίτι της ΑΡΣΙΣ» Ξενώνας Προσωρινής Φιλοξενίας Παιδιών και Εφήβων σε κίνδυνο διοργανώνει την εκδήλωση: «ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ για τα παιδιά της ΑΡΣΙΣ» το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, στο Κτίριο «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο με σκοπό την ενίσχυση των δράσεών του και την κάλυψη των αναγκών των παιδιών και εφήβων που φιλοξενούνται.
Ο Ξενώνας Προσωρινής Φιλοξενίας Παιδιών και Εφήβων σε κίνδυνο «Το Σπίτι της ΑΡΣΙΣ» λειτουργεί στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης από το 2007 με τη συνεργασία της ΑΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας. Πρόκειται για ένα ξενώνα βραχείας φιλοξενίας ανηλίκων και απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους θύματα παραμέλησης, κακοποίησης, θύματα εμπορίας και διακίνησης, παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο λόγω οικογενειακών ή κοινωνικών- οικονομικών συνθηκών. Φιλοξενεί αγόρια ηλικίας 5 έως 12 ετών και κορίτσια ηλικίας 5 έως 18 ετών. Στελεχώνεται από κοινωνικό λειτουργό, ψυχολόγο, κοινωνικούς φροντιστές και υποστηρίζεται από ένα μεγάλο δίκτυο εθελοντών.

Μεγάλο μέρος των δράσεων του ξενώνα καλύπτεται από την ιδιωτική πρωτοβουλία εθελοντών, χορηγών και δωρητών. Οι υποστηρικτές και οι φίλοι μας δημιουργούν την κοινωνική και οικονομική βάση, στην οποία στηρίζεται η ανεξαρτησία και η αποτελεσματικότητά μας. Κάθε προσφορά μικρή ή μεγάλη είναι αναγκαία για την ενίσχυση του έργου μας.

Σας προσκαλούμε να στηρίξετε το έργο μας με την παρουσία σας στο Πασχαλινό Παζάρι του ξενώνα μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015
στο Κτίριο «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ» στο Παλαιόκαστρο

Από τις 10.00 έως τις 16.00 σας περιμένουμε με χειροποίητες λαμπάδες, πασχαλινά διακοσμητικά, επώνυμα ρούχα, παπούτσια, τσάντες, λαχειοφόρο με πολλά και πλούσια δώρα και πολλές ακόμα εκπλήξεις!!!

Στις 12.00 υποδεχόμαστε την Παιδική Χορωδία και το συγκρότημα «Unplugged Sessions»
του ΩΔΕΙΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ Ωραιοκάστρου με μουσική και τραγούδια για όλους!!!

Από τις 12.00 έως τις 14.00 περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους για να διασκεδάσουμε μαζί κατασκευάζοντας μικρές πασχαλινές δημιουργίες. Η Ίριδα σας περιμένει!!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015
στο Κτίριο «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ» στο Παλαιόκαστρο

Από τις 10.00 έως τις 20.00 σας περιμένουμε με χειροποίητες λαμπάδες, πασχαλινά διακοσμητικά, επώνυμα ρούχα, παπούτσια, τσάντες, λαχειοφόρο με πολλά και πλούσια δώρα και πολλές ακόμα εκπλήξεις!!!
Στις 12.00 υποδεχόμαστε το Παιδικό Τμήμα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ «Ο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ» με παραδοσιακούς κρητικούς χορούς!!!

Στις 17.00 υποδεχόμαστε τη Μουσικοεκπαιδευτική Ομάδα «ΤΡΙΛΛΙΕΣ». Η Ιωάννα Κατιρτζίδου και η Μαρία Νένε περιμένουν όλους τους μικρούς μας φίλους σε ένα φανταστικό μουσικοεκπαιδευτικό δρώμενο!

Στις 18.30 περιμένουμε μικρούς και μεγάλους στην παράσταση «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ» της Θεατρικής Ομάδας Αγ. Γεωργίου!!!
image
image

Επικοινωνία:
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΡΣΙΣ
Ξενώνας Προσωρινής Φιλοξενίας Παιδιών και Εφήβων σε κίνδυνο
Αγίου Δημητρίου 3, προέκταση Λεωφόρου Δημοκρατίας,
πρώην Παιδόπολη Αγ. Δημητρίου
Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 57013
Τηλ.- Φαξ: 2310 692232
email: [email protected]
facebook: https://www.facebook.com/infoxenonas
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαριάννα Κολοβού

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.