Περιοδεία του συνδιασμού Συνδυασμού Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχές για Καλή Σαρακοστή αντάλλαξε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Γιώργος Παπακωνσταντίνου με τους κατοίκους του διευρυμένου Δήμου Ωραιοκάστρου στις τοπικές κοινότητες, , Μονoλόφου, Πετρωτού, Πενταλόφου και Μελισσοχωρίου που παρά τον βροχερό καιρό γιόρτασαν την Καθαρή Δευτέρα. Ο επικεφαλής, μαζί με υποψήφιους του Εκλογικού Συνδυασμού Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση ακολουθώντας το πνεύμα των ημερών, γεύτηκαν τα παραδοσιακά εδέσματα και είχαν συζήτηση για όλα τα θέματα με τους παρευρισκόμενους στις εορταστικές εκδηλώσεις. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα αυτοί που τους ευχήθηκαν, του χρόνου τις εκδηλώσεις για τα Κούλουμα να τα οργανώσει η δική τους Διοίκηση!

Αφού τους ευχαρίστησε όλους για τις ευχές ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Γιώργος Παπακωνσταντίνου δήλωσε: “Σήμερα είναι ημέρα γιορτής. Είναι ημέρα προσφοράς. Είναι η μέρα που η αλληλεγγύη αποκτά νόημα. Η Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή που ξεκινάει σήμερα είναι μια περίοδος νηστείας κυρίως πνευματική και λιγότερο υλική. Η νηστεία φέρνει την Άνοιξη στην ψυχή μας. Έχουμε σημαντικό χρόνο μπροστά μας για τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου. Χρειάζεται πολύ δουλειά και αρκετή υπομονή και κουράγιο. Αισιοδοξώ όμως ότι τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τις επιλογές όλων. Καλή Σαρακοστή σε όλους!”

Από το Γραφείο Επικοινωνίας “δύναμη δημιουργίας νέα πρόταση”

20140304-200200.jpg

20140304-200214.jpg

20140304-200224.jpg

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.