Πιστεύετε οτι τα ψάρια τα αγοράζετε ακριβά;Δείτε βίντεο με τη δημοπρασία που βγαίνουν

Πιστεύετε οτι τα ψάρια τα αγοράζετε ακριβά;Δείτε βίντεο με τη δημοπρασία που βγαίνουν

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν οτι τα ψάρια είναι πανάκριβα στην αγορά και οτι όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με αυτά “τρώνε με χρυσά κουτάλια”

Την πραγματικότητα όμως μπορεί να την δει κάποιος μέσα σε ένα ξύλινο καΐκι να χτυπιέται στα κύματα.Θα την δει μετά τις 12:00 το βράδυ μέσα σε έναν ανοιχτό χώρο που χειμώνα καλοκαίρι,μέσα στα ψαρόνερα και τους πάγους συγκεντρώνονται τα ψάρια και πωλούνται. Θα την δει στις ιχθυόσκαλες.

Ένας πωλητής στην ιχθυόσκαλα Μουδανίων Χαλκιδικής βιντεοσκόπησε μια δημοπρασία ψαριών. Ναι!! καλά το γράψαμε εμείς και σωστά το διαβάσατε εσείς. Τα ψάρια δημοπρατούνται κάθε βράδυ σε όλες τις ιχθυόσκαλες!Όποιος δώσει τα περισσότερα τα παίρνει. Οι τιμές δεν είναι στάνταρ,πως θα μπορούσαν άλλωστε αφού η ποσότητα,η ποιότητα και η ποικιλία διαφέρει μέρα με τη μέρα και πολλές φορές ώρα με την ώρα!!!

Δείτε πως είναι ένα απο τα δυσκολότερα επαγγέλματα.

Διαβάστε την ανάρτηση του πωλητή και δείτε το βίντεο που ανέβασε:

……….και ο ΚΟΛΙΟΣ τον Αύγουστο!

(Το βίντεο έχει σκοπό να ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ τις φήμες ότι τα ιχθυοπωλεία,οι πλανόδιοι ιχθυοπώλες και οι λαϊκές αγορες, αγοράζουν 5€ το κασάκι και πουλάνε 5€ το κιλό. Τα ψάρια καθημερινά έχουν διαφορετικές ΤΙΜΕΣ. Δημοπρατούνται δηλαδή καθημερινά, ανάλογα με τις ποσότητες που υπάρχουν προς διάθεση. Δεν είναι ΦΙΞ οι τιμές των ψαριών. Οι άνθρωποι λοιπόν αυτοί ξενυχτάνε, για να μπορούν να διαθέσουν σε όλους εσάς τους «Γνώστες πάνω στα ψάρια», κιλό-κιλό ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί. Αξίζουν το σεβασμό όλων μας, και ΑΥΤΟΙ όπως και οι ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ, που έχει μέρες που στην κυριολεξία Θαλασσοπνίγονται για να μας τα φέρουν.)

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.