Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας για τις ενοχλητικές κλήσεις σε κινητά. Έβγαλε ανακοίνωση η Vodafone

Πριν από δύο εβδομάδες με αυτήν εδώ την ανάρτηση σας προειδοποιούσαμε για κλήσεις που γίνονται σε κινητά κατοίκων του Ωραιοκάστρου και ενδεχομένως να χρεώνουν ανυποψίαστους καταναλωτές. Χθες η Vodafone έβγαλε ανακοίνωση όπου…προειδοποιεί για ανεπιθύμητες κλήσεις και μηνύματα με….ψιλές μελαχροινές

Στην ανακοίνωση  αναφέρονται τα εξής:

«Την τελευταία χρονική περίοδο, συνδρομητές μας έχουν λάβει SMS από νούμερα με το πρόθεμα +905488xxx με το παρακάτω περιεχόμενο:

«ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ Κ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΣ ΠΟΛΥ. Ο ΣΑΚΗΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΙ Η ΨΗΛΗ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΕΠΙΜΟΝΑ . ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ 6943741328».

Υπενθυμίζουμε στους συνδρομητές μας να ΜΗΝ απαντούν σε μηνύματα ή κλήσεις που λαμβάνουν από άγνωστους αριθμούς και να ΜΗΝ καλούν τους αριθμούς αυτούς μετά από σύντομες αναπάντητες κλήσεις (ιδιαίτερα αν πρόκειται για άγνωστους/διεθνείς αριθμούς), καθώς ενδέχεται να επιβαρυνθούν με υψηλές χρεώσεις»

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.