Ποιες δραστηριότητες επαναλειτουργούν, πότε και πως

Ποιες δραστηριότητες επαναλειτουργούν, πότε και πως

Από αύριο Σάββατο 8/5 επαναλειτουργούν οι οργανωμένες παραλίες, μειώνεται το ποσοστό εμβαδού ανά πελάτη που αντιστοιχεί σε καταστήματα άνω των 500 τ.μ. σε 50 τ.μ. ανά άτομο

Από 10/5
Επαναλειτουργούν τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά και τα γυμνάσια, τα διοικητικά δικαστήρια, καθώς και ορισμένες διαδικασίες σε πολιτικά και ποινικά δικαστήρια.

Επαναλειτουργούν και τα δια ζώσης τμήματα φροντιστηρίων και κέντρων ξένων γλωσσών που σχετίζονται με τη διενέργεια εξετάσεων, όπως οι Πανελλήνιες εξετάσεις και οι εξετάσεις τίτλων επάρκειας ξένων γλωσσών.

Απο 14/5
Επαναλειτουργούν ανοίγουν τα Μουσεία με υγειονομικά πρωτόκολλα

Από 17/5
Eπανεκκινούν οι πρακτικές, οι κλινικές και οι εργαστηριακές ασκήσεις σε ΙΕΚ και κολέγια, ενώ επιτρέπεται η δια ζώσης επαναλειτουργία των σχολείων δεύτερης ευκαιρίας.
Ξεκινούν να λειτουργούν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί και τα ωδεία

Απο 21/5
Επαναλειτουργούν τα θερινά σινεμά με πληρότητα 75%, στις 28/5 τα ζωντανά θεάματα – ακροάματα, με πληρότητα 50% και συγκεκριμένη ταξιθέτηση.

Απο 28/5
Επαναλειτουργεί το ζωντανό θέαμα – ακρόαμα σε υπαίθριους χώρους. Αφορά μόνο καθήμενους, όχι ορθίους με σταθερό ποσοστό πληρότητας 50% με συγκεκριμένη ταξιθεσία. Η πιθανότητα αύξησης της πληρότητας στο 75% θα επανεξεταστεί  σε συνάρτηση με την συνεχή διαδικασία εμβολιασμού του πληθυσμού

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.