Πολίτες στο Ωραιόκαστρο «περπάτησαν για τα αδέσποτα»

Πολίτες στο Ωραιόκαστρο «περπάτησαν για τα αδέσποτα»

 Συντροφιά με τους σκύλους τους περπάτησαν το πρωί της Κυριακής στην περιοχή «Αλώνια» στο Ωραιόκαστρο πολίτες, συμμετέχοντας στην εκδήλωση – δράση της ακαδημίας εκπαίδευσης σκύλων «Dog academy training center» με τίτλο «Περπατώ για τα αδέσποτα», την διοργάνωση της οποίας υποστήριξε ο Δήμος Ωραιοκάστρου. Η εκδήλωση έγινε με στόχο την ενημέρωση των πολιτών και τη συγκέντρωση χορηγιών υπέρ των αδέσποτων ζώων της περιοχής και του συλλόγου Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου.
 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στελέχη της ακαδημίας ενημέρωσαν τους πολίτες για θέματα σχετικά με τη διαχείριση και την προστασία των αδέσποτων ζώων, παρουσιάσουν μεθόδους εκπαίδευσης σκύλων, ενώ οι συμμετέχοντες έπαιξαν παιχνίδια με τους σκύλους τους.
 Παράλληλα, συγκεντρώθηκαν χορηγίες από πολίτες, οι οποίες θα διατεθούν για την αγορά φαρμάκων για τα αδέσποτα ζώα και για την ενίσχυση του σωματείου Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου.
Η Φιλοζωική Ωραιοκάστρου δήλωσε για την συγκεκριμένη εκδήλωση:
Για την χθεσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου από την σχολή εκπαίδευσης σκύλων που εδρεύει στο Ωραιόκαστρο Dog Acandemy Training Center η πρόεδρος της φιλοζωικής Ωραιοκάστρου Τάνια Πέτροβιτς και το μέλος Όλγα Κουκοράβα, τα μόνα άτομα που παρευρέθηκαν εκεί, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον εκπαιδευτή Παναγιώτη Κωσταβέλη για την κίνηση αυτή να στηρίξει την φιλοζωική που αντιμετωπίζει μόνη της αμέτρητα προβλήματα για την φροντίδα των αναρίθμητων πλέον αδέσποτων στον Δήμο Ωραιοκάστρου.
Τα χρήματα θα διατεθούν αποκλειστικά για τροφές, φάρμακα και στειρώσεις καθώς πλέον δεν υπάρχουν για μια ακόμη φορά συμβάσεις από τον Δήμο Ωραιοκάστρου.
Μπορεί να είναι εικόνα ‎8 άτομα, άτομα που στέκονται, σκύλος, εξωτερικοί χώροι και ‎κείμενο που λέει "‎R ומש' 4ถี‎"‎‎

Φιλοζωική Ωραιοκάστρου : Νέα ημερομηνία εκλογών – Ή νέο ΔΣ ή κλείσιμο

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.