Πολιτικό διαζύγιο Μανουσάκη-Γαβότση

Φαίνεται, πως η διοίκηση του δήμου μας δεν έχει καταλάβει, ότι το να βρίσκεται στην εξουσία δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία προσωρινή παραχώρηση χώρου του δημαρχείου. Κάποια στιγμή έρχεται η ώρα της κρίσης και τότε ο καθένας παίρνει αυτό που του αναλογεί.

Για τη σημερινή δημοτική αρχή, κατά τη γνώμη της, εκείνο που της αξίζει είναι η πρώτη θέση. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνει κάποιος διαβάζοντας τα φαντασμαγορικά δελτία τύπου . Και εμείς λέμε μια φορά να ήσασταν δεύτεροι βρε παιδιά, αφήστε και κάτι για κάποιον άλλο…

Πρώτοι λοιπόν στις διαγραφές, στις χορηγίες, στις αναπλάσεις με μπάζα και απόβλητα, στις αυθαίρετες διώξεις, στα εξωφρενικά χαράτσια, στις φιέστες και το δήθεν, πρώτοι σε ότι μας χαλάει σαν πολιτική παρουσία και σαν κοινωνική δομή.

Μήπως τελικά πρώτοι και στη χρήση του εμβολίου της αφασίας;

Βέβαια έχουμε και εμείς μεγάλο μέρος ευθύνης. Τόσο όσο ως παράταξη, όσο και προσωπικά εγώ ως επικεφαλής. Δείξαμε αφέλεια, καθώς τους εμπιστευτήκαμε και μάλιστα πολύ εύκολα. Και ακόμη πιο εύκολα παραδοθήκαμε.

Η συγνώμη δε ξέρουμε αν αρκεί. Οφείλαμε να είμαστε πιο προσεκτικοί. Ίσως το πολιτικό διαζύγιο θα έπρεπε να έχει έρθει νωρίτερα.

Πλέον το τεράστιο κενό που δημιουργείται μέρα με τη μέρα είναι απαραίτητο να το καλύπτουμε. Αυτό σημαίνει, ότι εμείς δε θα σταματήσουμε να προσφέρουμε και να συμβάλουμε στις ανάγκες του τόπου μας. Με όποιο τρόπο είναι δυνατό. Εξάλλου για να προσφέρεις δεν είναι ανάγκη να είσαι στην εξουσία. Διάθεση και συνέπεια χρειάζεται.

Δάκης Μανουσάκης
επικεφαλής Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών Ωραιοκάστρου(Κ.Α.Π.Ω.)
Κίνηση ανεξάρτητων πολιτών kinisi politon

vendo

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Εξάλλου για να προσφέρεις δεν είναι ανάγκη να είσαι στην εξουσία. Διάθεση και συνέπεια χρειάζεται.”

    Πολύ καλά τα λέτε κ. Μανουσάκη…….
    Μας έχετε αποδείξει ότι να εκλεγείτε δεν μπορείτε καμιά περίπτωση, τουλάχιστον μπορείτε να μας διακωμωδείτε με τις αστείες αναρτήσεις σας!
    Όταν αυτές βέβαια είναι σωστά ορθογραφημένες…..διαφορετικά εξασκούμε τεχνικές αποκρυπτογράφησης!!!

  2. «Εξάλλου για να προσφέρεις δεν είναι ανάγκη να είσαι στην εξουσία. Διάθεση και συνέπεια χρειάζεται.»

    Πολύ καλά τα λέτε κ. Μανουσάκη…….
    Μας έχετε αποδείξει ότι να εκλεγείτε δεν μπορείτε σε καμιά περίπτωση, τουλάχιστον μπορείτε να μας διακωμωδείτε με τις αστείες αναρτήσεις σας!
    Όταν αυτές βέβαια είναι σωστά ορθογραφημένες…..διαφορετικά εξασκούμε τεχνικές αποκρυπτογράφησης!!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.