Πολυχώρος στην Θεσσαλονίκη δεν δέχεται γονείς απο το 5ο δημοτικό Ωραιοκάστρου

Ανακοίνωση έβγαλε ο πολυχώρος WE στην Θεσσαλονίκη μετά την απόφαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου οτι δεν δέχεται την παραχώρηση του σχολείου του για την χρήση παιδιών προσφυγων-μεταναστών.
image
Τι είναι ο WE;
Ο πολυχώρος WE αποτελεί μια πρωτοβουλία νέων ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού. Το 2011 δημιουργήσαν την εταιρεία ALPIKA Α.Ε. με στόχο την προώθηση καινοτόμων υπηρεσιών, προϊόντων και εξοπλισμού στον τομέα του αθλητισμού και της αναψυχής. Κύρια επιδίωξη των ανθρώπων της ALPIKA Α.Ε. υπήρξε από την αρχή η φιλοξενία ενός προσομοιωτή χιονοδρομίας MaxxtracksBV. Αποκτώντας την αποκλειστική αντιπροσωπεία της εταιρείας στην Ελλάδα επιδόθηκαν στη διαδικασία αναζήτησης του κατάλληλου χώρου, που θα μπορούσε να στεγάσει πέρα από τον προσομοιωτή και άλλες αθλητικές, αλλά και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Στα τέλη του 2013 ξεκίνησε η συνομιλία με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για το κτίριο επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου, το οποίο ήταν εγκαταλελειμένο για περισσότερα από οκτώ χρόνια. Τον Ιανούαριο του 2015, και ύστερα από αποτελεσματική συνεργασία με τη διοίκηση και τα στελέχη της ΔΕΘ, υπογράφτηκε το μισθωτήριο συμβόλαιο και ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης. Τον Απρίλιο του 2015, το όνειρο των ανθρώπων της ALPIKA έγινε πραγματικότητα, ο πολυχώρος WE ήταν πλέον έτοιμος για να υποδεχτεί το κοινό της πόλης!
we

image

vendo

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξέρουν όλοι πολύ καλά τι είναι το σωστό και το πρέπων. Αλλά οι αριστεροί υπερβάλουν προς τα αριστερά και οι δεξιοί προς δεξιά. Τα παιδάκια δεν τα σκέφτεται κανείς τους. Με αυτες τις πράξεις τους «τραυματίζουν» τα ξένα παιδιά και αυτά θα μας «εκδικηθούν» ολους αργότερα. «Αγριεύουν» όμως και τα δικά μας παιδιά και αυτά θα το μεταφέρουν στην υπόλοιπη κοινωνία τους. Ετσι δεν κερδίζει κανείς εκτός από το μίσος τον εγωισμό και τους εχθρούς μας. Σκέφτηκε το λίγο όλοι

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.