Προετοιμάζονται οι αγρότες για συλλαλητήριο

ΑΓΡΟΤΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγρότες – κτηνοτρόφοι,
Με τους μαζικούς και σκληρούς αγώνες μας, σε συμμαχία με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα, στόχο έχουμε να βάλουμε κάποιο φρένο στην ΚΑΠ της ΕΕ και στη γενικότερη πολιτική των ελληνικών κυβερνήσεων που μας οδηγεί στο ξεκλήρισμα, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Η προοπτική των αγώνων μας βρίσκεται σ’ ένα άλλο, εντελώς διαφορετικό από τον σημερινό τρόπο ανάπτυξης στη χώρα μας, που θα εγγυάται σταθερή δουλειά και καλό εισόδημα για τους αγροτοκτηνοτρόφους, παραγωγή επαρκών, φτηνών και ποιοτικών προϊόντων για τη διατροφή και την ένδυση του ελληνικού λαού, καθώς και πρώτων υλών για την ανάπτυξη της βιομηχανίας.
Σε αυτόν τον αγωνιστικό δρόμο και με αυτήν την προοπτική θα συνεχίσει να βαδίζει το οργανωμένο κίνημα της μικρομεσαίας αγροτιάς.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας σε αυτό το πλαίσιο καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους σε σύσκεψη την Πέμπτη 7/9 στις 8 μμ., με θέμα την προετοιμασία για τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη στη ΔΕΘ στο δημαρχείο Λαγκαδά.
Αγρότες,Δερβένι,μπλόκο,derveni,bloko
Φωτο αρχείου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.