Προς νέο hot spot στον Εχέδωρο ΟΧΙ απο τον δήμαρχο και την επιτροπή πολιτών Ιωνίας

Προς νέο hot spot στον Εχέδωρο ΟΧΙ απο τον δήμαρχο και την επιτροπή πολιτών Ιωνίας

Του Αντώνη Μάνου,Οικονομικού συντάκτη

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δέλτα, ο δήμαρχος ενημέρωσε το σώμα και τους παρευρισκόμενους για το ενδιαφέρον  ιδιώτη να προσφέρει κάποιο ακίνητο του (μεγάλη αποθήκη) για την δημιουργία καταυλισμού. Το ακίνητο βρίσκεται εντός της δημοτικής ενότητας του Εχεδώρου, δηλαδή στην ήδη επιβαρυμένη περιοχή. Ο δήμαρχος εξαρχής αντέδρασε αρνητικά σ’ αυτό το ενδεχόμενο, ξεκαθάρισε οτι διαφωνεί και ζήτησε απο όλους τους πολίτες, να πουν ένα όχι στην επιπλέον επιβάρυνση της περιοχής.

Η επιτροπή πολιτών Ιωνίας*, παρουσίασε τα προβλήματα των κατοίκων και εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για την νέα στέγαση μεταναστών στην περιοχή. Ξεκαθάρισε οτι στηρίζει την διοίκηση σε ότι κινείται προς την κατεύθυνση των αιτημάτων της, αλλά θα σκληρύνει την στάση της με κινητοποιήσεις εφόσον χρειαστεί.

Τέλος, ο δήμαρχος και η διοίκηση, έδειξαν διάθεση συνεργασίας με την επιτροπή, καλώντας την να συμμετέχει με εκπρόσωπο στην διαδικασία.


*Η “Επιτροπή Ιωνίας Θεσσαλονίκης” συστάθηκε κατόπιν της συνέλευσης που έλαβε χώρα την 21η Νοεμβρίου 2019 στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Ο ρόλος της είναι η καταγραφή των προβλημάτων της περιοχής και η γνωστοποίηση αυτών στην διοίκηση του δήμου,όπως και η άμεση ενημέρωση των πολιτών ως προς τις απαντήσεις και κινήσεις του δήμου απέναντι στα προβλήματα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.