Προσβάσιμο σε άτομα με κινητικά προβλήματα το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου

Προσβάσιμο σε άτομα με κινητικά προβλήματα το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγ. Βλαχόπουλος» – Εξοπλίστηκε με ειδικό αναβατόριο

Να αθληθούν, να ασκηθούν και να απολαύσουν τα οφέλη της κολύμβησης στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» έχουν πλέον την δυνατότητα τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Το Κολυμβητήριο εξοπλίστηκε με ειδικό αναβατόριο, που εξασφαλίζει την ασφαλή, εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο νερό των πολιτών που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.
Το αναβατόριο δεν είναι σταθερό, αλλά φορητό και έτσι παρέχει τη δυνατότητα μετακίνησής του και εύκολης αποθήκευσης για προστασία από φθορές. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το αναβατόριο η καθέλκυση του κολυμβητή μέσα στο νερό γίνεται σε περίπου 20 δευτερόλεπτα και η ανέλκυσή του σε περίπου 25 δευτερόλεπτα.
 «Κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προόδου, καθιστώντας το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου ΄΄Άγγελος Βλαχόπουλος΄΄ προσβάσιμο σε άτομα με κινητικά προβλήματα. Εξοπλίσαμε το Κολυμβητήριο με ειδικό αναβατόριο, που παρέχει την δυνατότητα άνετης και ασφαλούς πρόσβασης στην πισίνα στους συνδημότες μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα. Αναβαθμίζουμε διαρκώς το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχονται από το Κολυμβητήριο προς τους πολίτες. Η κολύμβηση είναι μια αθλητική δραστηριότητα που προσφέρει εκγύμναση και ευεξία και θέλουμε να μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη που δημιουργούνται από αυτήν όλοι οι δημότες μας», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, κατά την παρουσίαση του αναβατορίου που έγινε σήμερα το μεσημέρι.
 «Το αναβατόριο πισίνας με το οποίο εξοπλίσαμε το Δημοτικό Κολυμβητήριο είναι πιστοποιημένο, απλό στο χειρισμό και ασφαλές για όσους το χρησιμοποιούν. Αποτελεί ιδανική λύση για άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, καθώς παρέχει την δυνατότητα να έχουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο νερό για να μπορούν να χαρούν τα οφέλη της κολύμβησης», ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.), Αναστάσιος Πανιώρης.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.