Προσλήψεις 20 ατόμων στο Δήμο Ωραιοκάστρου

Προσλήψεις 20 ατόμων στο Δήμο Ωραιοκάστρου

O Δήμος Ωραιοκάστρου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Ωραιοκάστρου, που εδρεύει στο Ωραιόκαστρο Νομού Θεσσαλονίκης, λόγω άμεσου κινδύνου εμφάνισης και διασποράς κορωνοϊού COVID-19.

Λόγω της έκτακτης υγειονομικής περιόδου που διανύουμε και της διαμορφωμένης κατάστασης λειτουργίας της υπηρεσίας, μετά και την λήψη των απαραίτητων  μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ως εξής :

α) Να αποστείλουν την αίτησή τους με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) ή συστημένη επιστολή (η σφραγίδα του ταχυδρομείου λαμβάνεται ως ημερομηνία υποβολής).
β) Να υποβάλλουν την αίτησή τους με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected]
γ) Να καταθέσουν την αίτησή τους είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στο γραφείο προσωπικού του
Δήμου Ωραιοκάστρου Κομνηνών 76 Ωραιόκαστρο, κατά τις ώρες από 08:00 έως 13:00, απευθύνοντάς την στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας υπόψη κ Ξανθόπουλου Κυριάκου (τηλ. επικοινωνίας: 2313304076,87).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.