ΠΡΟΣΟΧΗ! Θανάσιμο challenge απο ανήλικους στο Ωραιόκαστρο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Θανάσιμο challenge απο ανήλικους στο Ωραιόκαστρο

Λίγες ημέρα πριν γυναίκα οδηγός στο Ωραιόκαστρο κινδύνεψε απο θανάσιμο challenge ανηλίκων.

Συγκεκριμένα στον κεντρικό δρόμο του Ωραιοκάστρου, οδός Θεσσαλονίκης στον οικισμό Γαλήνη στο ύψος γνωστού καφέ, η γυναίκα κινούταν με κατεύθυνση προς Ωραιόκαστρο, βραδινές ώρες.
Στο διάζωμα στο κέντρο του δρόμου που διαχωρίζει τις δυο κατευθύνσεις, στεκόντουσαν 3 ανήλικα παιδιά , αγόρια ηλικίας 12-15 χρονών, τα δυο ντυμένα στα μαύρα και το ένα φορούσε μια πράσινη ζακέτα. Όταν διαπίστωσαν οτι το όχημα πλησίαζε κοντά τους  πετάχτηκαν και οι 3 εσκεμμένα στο δρόμο.

Η οδηγός αναγκάστηκε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς για να μην τα χτυπήσει, κινδυνεύοντας την δική της σωματική ακεραιότητα καθώς ενδεχόμενο να τρακάρει ήταν μεγάλο.
Οι νεαροί τράπηκαν αμέσως σε φυγή.

Η τακτική αυτή είναι ακριβώς το θανάσιμο challenge του TikTok, όπου ανήλικοι τρέχοντας στο οδόστρωμα, περνώντας με πρόθεση, μπροστά και σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση από διερχόμενα αυτοκίνητα, βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή τους αλλά και την ζωή των οδηγών.

Μεγάλη προσοχή στους οδηγούς όσο και στους γονείς να ελέγχουν τα παιδιά για να μην θρηνήσουμε θήματα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.