Προφυλακιστέος ο Μ. Φουρθιώτης και δύο εκ των τριών συγκατηγορουμένων του

Στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης οδηγήθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης, την Μεγ. Τετάρτη 28 Απριλίου 2021. Μαζί με τον παρουσιαστή στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν και δύο ακόμα άτομα. Ο παρουσιαστής φέρεται να πλήρωσε 40.000 ευρώ τους δυο συγκατηγορούμενούς του προκειμένου να κάνουν τις επιθέσεις με εκρηκτικό μηχανισμό και με καλάσνικοφ στο σπίτι του στον Διόνυσο. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Προφυλακιστέος ο Μ. Φουρθιώτης και δύο εκ των τριών συγκατηγορουμένων του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης καθώς και οι δύο συγκατηγορούμενοί του για τις σκηνοθετημένες επιθέσεις στο σπίτι του και τους πυροβολισμούς σε βάρος αστυνομικών με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα. Ελεύθερος αφέθηκε ο τέταρτος κατηγορούμενος στην υπόθεση που βαρύνεται για πλημμεληματική κατοχή ναρκωτικών. Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν οι απολογίες όλων των κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του, όπως επίσης και οι δυο συγκατηγορούμενοί του που φέρονται ως δράστες των επιθέσεων εναντίον της οικείας του παρουσιαστή και εναντίον των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των αστυνομικών στη συμπλοκή στη Νέα Ερυθραία, αρνήθηκαν όσα τους καταλογίζονται και υποστήριξαν πως τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων αποδεικνύουν, κατά τους ισχυρισμούς τους ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών.

Τόνισαν μάλιστα πως η μοναδική σχέση τους με το Μένιο Φουρθιώτη ήταν ότι το γεγονός ότι τους είχε προσλάβει ως φρουρούς μετά την απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ να αποσυρθεί η αστυνομική συνοδεία του.

ΕΡΤ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.