Προχωρά η ανάπλαση των 38 παιδικών χαρών στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Προχωρά η ανάπλαση των 38 παιδικών χαρών στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Συνεχίζεται η πορεία των έργων ανάπλασης των 38 παιδικών χαρών, με τον Δήμαρχο Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανό να επισκέπτεται αυτή στην συμβολή των οδών Νυμφαίου και 25ης Μαρτίου, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Νέστορα Λαφαζανίδη, προκειμένου να διαπιστώσουν την εξέλιξη των εργασιών.
Ο Δήμαρχος παρακολούθησε την τοποθέτηση των νέων παιχνιδιών τα οποία πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και στην οποία απομένει να ολοκληρωθούν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου, ενώ παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στο σύνολο του πάρκου.
Σημειώνεται ότι ήδη σε 15 παιδικές χαρές έχουν τοποθετηθεί τα παιχνίδια και ακολουθούν τα έργα περίφραξης, επίστρωσης του δαπέδου, φωτισμού και καλλωπισμού, με την πορεία του έργου να εξελίσσεται βάσει του αρχικού χρονοδιαγράμματος.
Ο κ. Μανδαλιανός αναφερόμενος στην εξέλιξη του έργου ανέφερε ότι «οι εργασίες προχωρούν ικανοποιητικά», υπογραμμίζοντας πώς «οι ανάγκες των παιδιών αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για εμάς, γιατί όπως έχουμε επισημάνει το παιχνίδι είναι ζωτικής σημασίας για τη σωματική και ψυχική τους ανάπτυξη».

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου κάνει πιο χαρούμενα τα παιδιά!

vendo

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.