Πρώτη συνάντηση Ε.Σ.Ω. με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου – Τι συζήτησαν

Πρώτη συνάντηση Ε.Σ.Ω. με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου – Τι συζήτησαν

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, η πρώτη συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου με το Δήμαρχο κ. Παντελή Τσακίρη.

Εκπρόσωποι του Ε.Σ.Ω. ήταν ο Πρόεδρος κ. Ιακωβίδης Βασίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Χαραβόπουλος Χρήστος και το Μέλος κα Λαζαρίδου Βιολέτα, παρουσία και του Αντιδημάρχου πολιτισμού κ. Ηλία Ζιακούλη.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό και ευχάριστο κλίμα και έδωσε την ευκαιρία στον ΕΣΩ να παραθέσει αναλυτικά στο Δήμαρχο τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του δήμου μας. Μεγάλο μέρος της συζήτησης αφιερώθηκε στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ που εντάχθηκε ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία με τον δήμο τα ανοιχτά κέντρα εμπορίου, open mall.

Ο Πρόεδρος του ΕΣΩ επισήμανε την ανάγκη δημιουργίας θέσεων στάθμευσης σε καίρια σημεία της αγοράς. Ανάγκη που κατανοεί και συμφωνεί πλήρως ο Δήμαρχος. Άκουσε προσεκτικά τις προτάσεις του ΕΣΩ και δεσμεύτηκε ότι είναι από τα πρώτα προβλήματα που σχεδιάζει να δώσει άμεσα λύση.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσαν οι εκπρόσωποι του ΕΣΩ στην ένωση του ευρύτερου Δήμου με τοπική συγκοινωνία. Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι ήδη έχουν γίνει βήματα και έχει γίνει ο απαιτούμενος σχεδιασμός.

Η αντιπροσωπεία του ΕΣΩ έθεσε επί τάπητος και το θέμα για τις εκδηλώσεις που θα έπρεπε να πραγματοποιούνται από κοινού και με σκοπό την τόνωση της αγοράς. Θετικός και σε αυτό ο Δήμαρχος τόνισε πως και ο ίδιος επιθυμεί οι εκδηλώσεις να γίνονται με μοναδικό σκοπό την ανάπτυξη και προβολή του Δήμου και κατ’ επέκταση και της αγοράς.

Τα μέλη του Ε.Σ.Ω. αναμένουν στην πράξη την διάθεση συνεργασίας με την νέα δημοτική αρχή.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Ιακωβίδης Βασίλης

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.