Πρώτος στην εκλογική αναμέτρηση ο Τάσος Πολυζωίδης – Η ΒΙΠΕ αλλάζει σελίδα

Μια νέα σελίδα άνοιξε για την ΒΙΠΕ με τις σημερινές εκλογές. Η μεγαλύτερη βιομηχανική περιοχή της Ελλάδας οργανώνεται, εκπροσωπείται, δυναμώνει τη φωνή της μέσα από όλα τα μέλη του ΣΕΒΙΠΕΘ.

Μέσα σε δύσκολες συνθήκες με την πανδημία να δυσχεραίνει κάθε προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα, η συμμετοχή των εγκατεστημένων επιχειρήσεων ήταν εντυπωσιακή και μάλιστα προκάλεσε το ενδιαφέρον και ακόμα περισσότερων επιχειρηματιών να συμμετάσχουν από εδώ και πέρα στη προσπάθεια μας.

Σήμερα, είναι μια μέρα σημαντική, είναι η μέρα που ξεκίνησε με τις εκλογές του συνδέσμου και θα σημαδέψει τη νέα εποχή για τη ΒΙΠΕ η οποία θα έχει πλέον θεσμική και ουσιαστική εκπροσώπηση μέσα από το διοικητικό συμβούλιο που θα αναδειχθεί.

Προχωράμε λοιπόν όλοι μαζί, ενωμένοι για να διεκδικήσουμε, να επιλύσουμε και εντέλει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα όλοι εμείς οι επιχειρηματίες, να δημιουργήσουμε!

Το μέλλον θα έχει χρώμα φωτεινότερο και ήδη μετά από μια οδυνηρή συγκυρία, αυτή της πανδημίας, βγαίνουμε δυνατότεροι στην επόμενη ημέρα.

Η νέα εποχή ξεκίνησε!

Αναλυτικά οι ψήφοι των υποψηφίων:

Πολυζωίδης Αναστάσιος: 75

Μωραϊτίδης Κωνσταντίνος: 65

Σαράντου Ευστράτιος: 46

Ακριτίδης Παύλος: 31

Μαραντίνη Μαρία: 30

Κεχαγιάς Βασίλης: 27

Τανταλίδης Πρόδρομος: 24

Τσανακτσίδης Θεόδωρος: 23

Γκότσικας Φώτης: 19

Χαλιαμπάλιας Σάββας: 13

Δημητριάδης Σταμάτης: 9

Ο ίδιος δήλωσε για την εκλογική αναμέτρηση:
Ευχαριστώ πολύ όλους όσους συνετέλεσαν με την συμμετοχή τους στην άψογη εκλογική διαδικασία και ιδιαίτερα για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου και με αναδείξατε πρώτο σε ψήφους. Τόσο η τιμή όσο η ευθύνη που αισθάνομαι είναι μεγάλη! Ο ΣΕΒΙΠΕΘ θα σταθεί δίπλα στις επιχειρήσεις και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για μια καλύτερη βιομηχανική περιοχή. Θα δημιουργήσουμε, θα στηρίξουμε και θα παρεμβουμε όπου χρειαστεί. Η ΒΙΠΕΘ ανήκει στις επιχειρήσεις της, η ΒΙΠΕΘ ανήκει σε όλους εμάς!!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.