Πρώτο βραβείο για τους μαθητές 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου

Πρώτο βραβείο για τους μαθητές 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου

Οι μαθητές του Α2 (σχολικό έτος 2020-2021) και η δασκάλα τους Θεοκτίστη Παπαζώη στα πλαίσια του 7ου Πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες, δημιούργησαν μαζί με τη δασκάλα τους ένα μικρό σποτ με τίτλο «η Κύπρος είναι μια» και κέρδισαν το 1ο βραβείο στην κατηγορία Σποτ.

Στόχος τους να ευαισθητοποιήσουν, να συγκινήσουν, να παρακινήσουν, να καταστήσουν τον θεατή γνώστη και συμμέτοχο του προβλήματος.

Παιδιά της Πρώτης δημοτικού του σχολείου μας εξηγούν με τον πιο παραστατικό τρόπο ότι αφού δε μπορούμε να χωρίσουμε κάτι τόσο απλό όπως τα βιβλία τους, παιχνίδια τους, αλλά χρειάζονται ενιαία για να είναι λειτουργικά και να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες τους με επιτυχία, σίγουρα δε μπορεί να χωριστεί μια χώρα .

Πρόθεση της οργανωτικής επιτροπής ήταν -αν οι συνθήκες το επέτρεπαν- να πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία μια εκδήλωση βράβευσης το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη, αλλά αυτό δε κατέστη δυνατό.

Για αυτό το λόγο, μας απέστειλαν σε ψηφιακή μορφή τα βραβεία του περσινού διαγωνισμού.

 

Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό αλλά και τη δασκάλα τους, που κατόρθωσαν υπό πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες να ολοκληρώσουν το πρόγραμμά τους, να υποβάλουν τις μαθητικές τους δημιουργίες και να κερδίσουν το 1ο βραβείο!!

1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.