Πρώτο Μουσικό Φεστιβάλ Νέων Ωραιοκάστρου

Πρώτο Μουσικό Φεστιβάλ Νέων Ωραιοκάστρου

Κάτι καινούριο,όμορφο και χαρούμενο ξεκινάει στο Ωραιόκαστρο.

Είναι το Μουσικό Φεστιβάλ Νέων!

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου κ.Πετρά Παρασκευή μας μίλησε για τον θεσμό αυτόν:

Πρόκειται να καθιερώσουμε φέτος, με την λήξη της σχολικής χρονιάς ένα νέο θεσμό που αφορά μουσικό διαγωνισμό εφήβων και νέων του τόπου μας, με σκοπό την ώθηση της ενασχόλησης των παιδιών με την μουσική, ως μέσο έκφρασης και δημιουργίας, ως τρόπο επικοινωνίας και γνωριμίας λαών και πολιτισμών.

Η εν λόγω δραστηριότητα θα συμπεριλάβει  την δευτεροβάθμια εκπαίδευση του Ωραιοκάστρου, τόσο μαθητές Γυμνασίων όσο και  Λυκείων, με τη στήριξη και παρότρυνση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Μέλημά μας η συνδρομή και διαρκής ενίσχυση των επιτυχημένων προσπαθειών προόδου που πράττουν οι καθηγητές μας και μαθητές μας.

Τον μουσικό διαγωνισμό θα ακολουθήσει συναυλία από το συγκρότημα KOZAMOSTRA με ελεύθερη είσοδο , στον προαύλιο χώρο του Κονταξοπούλειου αθλητικού κέντρου , την Κυριακή 19 Μαίου από της 7:00 μ.μ. έως της  11:00 μ.μ.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.