Πόλος έλξης το βουνό του Ωραιοκάστρου – Ένα υπέροχο βίντεο

Πόλος έλξης το βουνό του Ωραιοκάστρου – Ένα υπέροχο βίντεο

Το Σιβρί  ή το Βουνό του Ωραιοκάστρου έχει μέγιστο υψόμετρο 561 μέτρα. Αποτελεί φυσική προς Βορρά συνέχεια του Χορτιάτη από τον οποίο χωρίζεται με το πέρασμα Δερβένι.

Η ομορφιά του, η χλωρίδα και η πανίδα που φιλοξενεί έχει γίνει πόλος έλξης πολλών επισκεπτών. Έχει περπατηθεί και φωτογραφηθεί αμέτρητες φορές.

Τώρα με τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορονοϊού είναι πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου.

Ο Νίκος Κυριαζής,νέος κάτοικος του Ωραιοκάστρου επισκέφτηκε το βουνό, πήγε στην υψηλή κορυφή τρέχοντας και το βιντεοσκόπησε!

Ο Νίκος είναι 33 χρονών. Ασχολείται με το Video και την Φωτογραφία επαγγελματικά και ένα απο τα χομπι του είναι το ορεινό τρέξιμο αντοχής .
Πρόσφατα μετακόμισε στο Ωραιόκαστρο και επειδή οι προπονήσεις τρεξίματος στην περίοδο που διανύουμε στο Σειχ Σου ( Δάσος που γίνονται συχνές προπονήσεις ) δεν είναι δυνατή χρειάστηκε να αναζητήσει εναλλακτικούς προορισμούς.
Έτσι με μία μικρή αναζήτηση στο google είδε για το Όρος Σιβρί το οποίο μάλιστα είναι πολύ κοντά στο σπίτι του. Αποφάσισα να συλλέξει κάποια πλάνα από τις 3-4 φορές που ανέβηκε ώστε να φτιάξει ένα Video (Vlog) και να μας το παρουσιάσει!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.