Π. Αταμιάν: Πρωτοφανής εμπαιγμός των κατοίκων της ΔΕ Μυγδονίας

Π. Αταμιάν: Πρωτοφανής εμπαιγμός των κατοίκων της ΔΕ Μυγδονίας

 Συνεχίζεται η πολιτική εξαπάτηση της διοίκησης Τσακίρη απέναντι στους πολίτες της ΔΕ Μυγδονίας, οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση έπειτα από τους λογαριασμούς νερού του 2022 που έρχονται στα χέρια τους και περιλαμβάνουν μέσα και τις οφειλές του 2021!
Από τον Ιούλιο του περασμένου έτους και πριν τις εκλογές, οπότε δεσμεύτηκε ο κ. Τσακίρης για «άμεση ανακούφιση των καταναλωτών που είχαν αυξημένες χρεώσεις», δεν έκανε απολύτως τίποτα, παρά μόνο να συμπεριλάβει αθροιστικά τα προηγούμενα υπέρογκα ποσά των τιμολογίων ύδρευσης της ΔΕΥΑΩ στον τελευταίο λογαριασμό!
Εκτός λοιπόν από την ακαταλληλότητα ως προς την ποιότητα του νερού σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, τις εξελίξεις σχετικά με τον «εφτασφράγιστο» έλεγχο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και των ενεργειών που ενδεχομένως προέβλεπε να γίνουν, έχουμε τώρα και τους απανωτούς φουσκωμένους και δυσβάστακτους λογαριασμούς στις πλάτες των δημοτών μας.
Οφείλει επιτέλους η δημοτική αρχή να σταματήσει την κοροϊδία απέναντι στους κατοίκους και να δώσει άμεσα λύση στο θέμα των υπέρογκων λογαριασμών, το οποίο ταλαιπωρεί το τελευταίο χρόνο σχεδόν τους κατοίκους της ΔΕ Μυγδονίας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.