Π. Σκαρλάτος προς δήμαρχο Ωραιοκάστρου: ΟΧΙ κ. Τσακίρη η ανικανότητα σας φταίει

Π. Σκαρλάτος: Το νέο αφήγημα του Τσακίρη «για όλα φταίει η αντιπολίτευση»

Μετά από δύο χρόνια απραξίας της διοίκησης του, ο Τσακίρης θυμήθηκε την κατάντια των δρόμων του Ωραιοκάστρου και μέμφεται την αντιπολίτευση γι’ αυτό. Την ανικανότητα του να διαχειριστεί τα προβλήματα του τόπου, το αναγάγει σε πολιτικό επίπεδο, σε ευθύνη της αντιπολίτευσης. Επειδή δεν του «πέρασε» ο μακροχρόνιος δανεισμός και το «ασφαλτοδάνειο» εκατομμυρίων που διακαώς επιθυμούσε του φταίει η αντιπολίτευση.

Ρωτάμε :

Η αντιπολίτευση φταίει για τις απευθείας αναθέσεις έργων, με δική σας υπογραφή, 100δων χιλιάδων ευρώ σε «ημετέρους» και ύποπτους δημόσιους διαγωνισμούς ;

Η αντιπολίτευση φταίει για τη παραλαβή ημιτελών, κακότεχνων έργων με φιέστες και με Λουδοβίκεια αυτοπροβολή  (βλέπε 4ο Γυμνάσιο – Γαλήνης) ;

Η αντιπολίτευση φταίει για τις «εν κρυπτώ» διαπραγματεύσεις και συναλλαγές για τα λατομεία ;

Η αντιπολίτευση φταίει για την οικονομική κακοδιαχείριση του δήμου και τους ελέγχους της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ;

Η αντιπολίτευση φταίει για το κλείσιμο των κοινωνικών δομών και τις απόλυσης εργαζομένων ;

Η αντιπολίτευση φταίει για τα  σκάνδαλα και τις παρανομίες της διοίκησης (βλέπε διαχείριση του νεκροταφείου Ωραιοκάστρου) ;

Η αντιπολίτευση φταίει για την αποδόμηση και απαξίωση του τοπικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου ;

Η αντιπολίτευση φταίει για την νοοτροπία της διοίκησης Τσακίρη για δέσμευση του δήμου για 10 χρόνια με την επιχειρούμενη ζημιογόνα σύμβαση για τα LED και τώρα με το «ασφαλτοδανεισμό»  για 15 χρόνια ; Τα χρήματα των δημοτών είναι ιερά οφείλουμε όλοι να τα σεβόμαστε.

Η αντιπολίτευση φταίει για την παντελής αδυναμία της διοίκησης να διαχειριστεί το πρόβλημα με τα αδέσποτα ;

Η αντιπολίτευση φταίει για το φιάσκο της εκλογής του Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης ;

ΟΧΙ κ. Τσακίρη η ανικανότητα σας φταίει.

 Με ανοιχτές επιστολές και την επίκληση της δημοκρατίας δεν δικαιολογείστε στα μάτια των συνδημοτών μας. Η επικοινωνιακή διαχείριση δεν είναι πανάκεια.

Οσο για το  «ασφαλτοδάνειο» :

Ξεχνάει, ο κ. Τσακίρης πιθανών σκόπιμα, ότι η δική μας παράταξη, δια δημοτικού της συμβούλου από την έναρξη της θητείας μας, επεσήμανε με κάθε τρόπο στα δημοτικά συμβούλια αλλά και στον Τύπο την ανάγκη να επισκευαστούν οι λακκούβες τόσο σε περιοχές ευθύνης του Δήμου μας, όσο και σε περιοχές ευθύνης της Περιφέρειας αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος για την απώλεια ανθρωπίνων ζωών από τις κακοτεχνίες και τις λακκούβες.

 Η εισήγηση που τέθηκε προς ψήφιση για το συγκεκριμένο ζήτημα είχε πολλά κενά και ήταν αόριστη. Η διοίκηση αποφάσισε να ασφαλτοστρωθούν οι δρόμοι και να αποκατασταθούν όλες οι λακκούβες σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Και εμείς συμφωνούμε και το επιδιώκαμε από διετίας.

Ουδέποτε αρνηθήκαμε να ψηφίσουμε θετικά για την παραγωγή ενός αποτελέσματος το οποίο θα ωφελήσει και θα ανακουφίσει τους συνδημότες μας.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ όμως θα ψηφίζαμε θετικά να επιβαρυνθεί με υπέρογκα τοκοχρεολύσια επί μακρόν ο Δήμος μας και κατ’ επέκταση οι συνδημότες μας και ασφαλώς μιλάμε για το ζήτημα του «ασφαλτοδανεισμού».

Προτείνουμε το έργο να εκτελεστεί σταδιακά να αποπληρώνεται χωρίς να επιβαρυνθούμε με δάνεια. Με δεδομένο ότι είναι μέγιστη προτεραιότητα η συντήρηση του οδικού μας δικτύου, έτσι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί το θέμα από μία συνετή Διοίκηση.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.