Π. Ψωμιάδης: «Δεν είναι τυχαίο το ειδύλλιο Ηλιάδη- Γρηγόρη – Οι περισσότεροι στην παρέα ήταν κρυό@λοι»

Π. Ψωμιάδης: «Δεν είναι τυχαίο το ειδύλλιο Ηλιάδη- Γρηγόρη – Οι περισσότεροι στην παρέα ήταν κρυό@λοι»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 και στην Εφη Παφίτου, μετά την φορτισμένη, συναισθηματικά, έξοδό του από το τηλεριάλιτι «Φάρμα».

Ο κ. Ψωμιάδης εξήγησε ότι αποφάσισε να φύγει και συγκινήθηκε βγαίνοντας από το παιχνίδι, γιατί πέρασε πολλά το 2021, νόσησε άσχημα με κορωνοϊό, τράκαρε με το μηχανάκι του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε ένα παρολίγο μοιραίο ατύχημα, οπότε αυτό που αναλογίστηκε ήταν «όταν σκέφτεσαι ότι είσαι κάποιας ηλικίας, σκέφτεσαι πόσες φορές ακόμη θα δεις την οικογένεια σου. Εχω κι ένα πρόβλημα με το πόδι, δεν μπορούσα να βοηθήσω στις εργασίες».

Ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν στόχος του τα 100 χιλιάρικα του επάθλου και δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει τρεις μήνες μέσα αλλά αυτό που ήθελε ήταν να επανέλθει στο φως της δημοσιότητας και να πει  «Παιδιά εδώ είμαι, δεν χάθηκα».

Ερωτηθείς για το πολύκροτο ειδύλλιο της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γρηγόρη Αναστασιάδη, ο κ. Ψωμιάδης  είπε ότι «Οι περισσότεροι στην  παρέα μας ήταν λίγο κρυόκωλοι. Ούτε φανταζόμασταν ότι θα φτάσει το ειδύλλιο, και η Αγγελική η οποία είναι φωνάρα, και ο Γρηγόρης είναι ωραίο παιδί, δεν δείξαν τέτοια στοχεία. Το πρώτο 15μερο. Και ξαφνικά εγώ τους βλέπω μέσα στον αχυρώνα για πρώτη φορά να φιλιούνται. Σε μια γωνιά. Γιατί είχαμε ένα διάλειμμα. Και εν συνεχεία προέκυψε αυτό το ειδύλλιο. Το οποίο, ξέρεις δεν είναι τυχαίο, βλέπω και οι ψυχές τους έχουν ενωθεί».  Ο ίδιος σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί για αυτήν την σχέση, τόνισε : «Αυτοί που κρίνουν άλλους, να κρίνουν πρώτα τον εαυτό τους».

Αποκάλυψε επίσης ότι «είχε ξεκινήσει κι άλλο φλερτ με τον Κύπριο και την Αναστασία, είχαν φτάσει πολυ κοντά αλλά δυστυχώς έφυγε η κοπέλα».

Ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι υπάρχουν τα «τσιμπητάκια», όπως τα χαρακτήρισε, για να μπει σε εκπομπή αλλά  εκείνον τον ενδιαφέρει να μπεί σε μια εκπομπή που να μπορεί να τραγουδήσει. “Δεν αποκλείεται να εμφανιστώ ή στο Voice ή στον Κοκλώνη, κάπου” (….) “ Είναι βέβαιο ότι θα διαλέξω μια εκπομπή να πάω να τραγουδήσω”.

Ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης έδωσε απάντηση και στο ερώτημα εάν θα κατέβαινε υποψήφιος στις εκλογές, απορρίπτοντας κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να μπει σε κάποιο κόμμα. Οπως είπε με τα σημερινά δεδομένα το βλέπει πολύ δύσκολο, θα το κάνει μόνο όταν ιδρυθεί κάποιο πραγματικά ενωτικό κόμμα, και τόνισε ότι τον ενδιαφέρει μόνο η Αυτοδιοίκηση.

«Η Αυτοδιοίκηση με ενδιαφέρει και δεν αποκλείεται να ακουστεί μια έκπληξη, και δεν αφορά το δήμο Θεσσαλονίκης¨, αποκάλυψε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

ΗΧΗΤΙΚΟ

Η αναφορά στο ειδύλλιο της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=SR3LsR9sawU&ab_channel=STATUSFM1077

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=l6T0ONPSs-I&ab_channel=STATUSFM1077

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.