Ρακές τους πρόσφεραν, στο …νερό “πνίγηκαν” στο δημοτικό συμβούλιο

20130627-230927.jpgΆναψαν τα αίματα στο χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο του Ωραιοκάστρου με αφορμή την παρούσια αντιπροσωπείας κατοίκων από τον Δρυμό και το θέμα της ύδρευσης του οικισμού.

Οι κάτοικοι απαίτησαν πράξεις στο θέμα που ταλάνιζει τον οικισμό τους τονίζοντας στοο δημότικο συμβούλιο ότι η υπομονή τους έχει εξαντληθεί αφού είχαν πάρει δεσμεύσεις ότι το θέμα θα είχε λυθεί πολύ πριν το καλοκαίρι που γίνεται και εντονότερο και ότι πρόκειται για θέμα δημόσιας υγείας. Θυμίζουμε ότι στην περιοχή έχει κατασκευαστεί γεώτρηση η οποία ωστόσο δεν έχει πάρει ακόμα τις σχετικές άδειες για να λειτουργήσει. Ωστόσο ούτε αυτή την φορά η αντιπροσωπεία των κατοίκων έφυγαν με συγκεκριμένες χρονικές δεσμεύσεις. Ξεχωριστή νότα στην χθεσινή συνεδρίαση η ειρηνίκη εισβολή των Κρητικων του “Ερωτόκριτου” που πρόσφερε μια λίγη χαλαρότητα και άφθονη ρακί σε όσους δημοτικούς συμβούλους και παρευρισκομένους θέλησαν να ξεφύγουν από τα καθιερωμένα

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.