Σάββας Αναστασιάδης απο Περαία : Δουλεύουμε για μια καλύτερη Ελλάδα

Σάββας Αναστασιάδης απο Περαία : Δουλεύουμε για μια καλύτερη Ελλάδα

Με μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση στην Περαία έκλεισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β΄ Θεσσαλονίκης, πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής Σάββας Αναστασιάδης τη σειρά των εκδηλώσεων για  το 2022 στην ανατολική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, μετά την Επανομή και τη Νέα Μηχανιώνα.

Στην ομιλία του μπροστά σε πολυπληθές κοινό που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα, ο κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε στις ευεργετικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης για τη στήριξη της κοινωνίας κόντρα στην πληθωριστική έξαρση και το κύμα ακρίβειας.

«Όλοι αντιλαμβανόμαστε το μεγάλο κύμα ακρίβειας που πλήττει τα εισοδήματα των πολιτών, είναι όμως εξωγενείς οι παράγοντες που το προκάλεσαν, με κυριότερους την πανδημία, τον πόλεμο  στην Ουκρανία και το ενεργειακό. Καταφέραμε ωστόσο να κρατήσουμε όρθια και την κοινωνία και την οικονομία μας», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ. «Η Κυβέρνηση έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της τριετίας το καλύτερο που μπορούσε, ώστε να αντιστρέψει την κακή εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Από παράδειγμα προς αποφυγήν, γίναμε ως ένα βαθμό, παράδειγμα προς μίμηση και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δουλέψαμε και δουλεύουμε για να κάνουμε καλύτερη την Ελλάδα», πρόσθεσε.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Θερμαϊκού Παναγιώτης Παράσχου, ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Πάλλας, ο πρώην Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Αλεξανδρής, ο  γραμματέας ΔΕΕΠ Β’ Θεσσαλονίκης  Διαμαντής Ματζάρης, η πρόεδρος ισότητας φύλων της Διοικούσας ΝΔ  Όλγα Δημητριάδου, ο γραμματέας του Λαογραφικού Συλλόγου «Επιβάτες στους αιώνες» Γιάννης Κοριτσίδης και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Φάρος Αγγελοχωρίου» Γιώργος Καράμπαλης.

Παρέστησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Θερμαϊκού Ιωάννης Βογιατζής  και Έφη Ζαριφέ, ο πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Κώστας Πριμεράκης, ο πρώην πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Θερμαϊκού Σταύρος Αλεξιάδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Τροκάνας, Νίκος Παράσχου και Δημήτρης Καπλάνης και  εκπρόσωποι  πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Θερμαϊκού, του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Θερμαϊκού «Καλλίπολις», του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέοι Επιβάτες και του Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Μεσημερίου «Οι Αργοναύτες».

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.