Σήμερα ο μεγάλος τελικός για τον ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

Η γυναικεία ομάδα του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ βρίσκεται για ακόμη μία φορά σε θέση να διεκδικεί ένα τίτλο σε τελικό, χρυσό μετάλλιο και τρόπαιο.

Οι τελικοί στο θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ (των πετοσφαιρικών σωματείων της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής) αποτελούν συνήθεια τα τέσσερα τελευταία χρόνια για το Μυγδονιακό, ενώ η πολύ καλή πορεία της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδας το 2017 προκάλεσε αίσθηση.

Αν και μέχρι το 2015 ο Μυγδονιακός δεν λάμβανε μέρος στη διοργάνωση του κυπέλλου, το πορτοκαλί “τραίνο” του 2015 – 2016 δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός συμμετοχής. Ενώ η ομάδα αγωνιζόταν στην Τοπική κατηγορία της ΕΠΕΣΘ, τόλμησε και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό όπου θα αντιμετώπιζε προφανώς μία από τις ομάδες της ανώτερης Β’ Εθνικής κατηγορίας! Η ομάδα αυτή ήταν το Πειραματικό που στις 14/5/2016 σε έναν αγώνα με θέαμα κι ένταση, επιβλήθηκε στον τελικό με 3–1(22-25)(25-22)(25-17)(25-23) στερώντας από τον Μυγδονιακό το απίθανο νταμπλ του Πρωταθλητή Τοπικής και Κυπελλούχου της ΕΠΕΣΘ.

Την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017 το αγκάθι στους χρυσούς τίτλους για τον Μυγδονιακό ήταν η ανασυγκροτημένη ομάδα του ΠΑΟΚ που μόλις είχε ξεκινήσει την δική της πορεία με αξιώσεις. Στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ στις 3/5/2017, οι πορτοκαλί προσπάθησαν να επαναλάβουν την νίκη που είχαν πετύχει λίγους μήνες νωρίτερα εναντίον της ίδιας ομάδας για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι ασπρόμαυρες του ΠΑΟΚ πέτυχαν με αποτέλεσμα 3–1(25-18)(25-19)(21-25)(25-19) να κατακτήσουν το κύπελλο και το δικό τους ντάμπλ.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ έφερε νωρίς αντιμέτωπο τον Μυγδονιακό με την ομάδα της Ακαδημίας Πρωταθλητών Πεύκων, που αποδείχθηκε τελικά ανυπέρβλητο εμπόδιο. Εντός έδρας στο Δρυμό στις 28/2/2018, ο Μυγδονιακός στερήθηκε την δυνατότητα να διεκδικήσουν τα κορίτσια του για τρίτη συνεχόμενη φορά το πολυπόθητο τίτλο και τρόπαιο στον τελικό.

Αυτό όμως θα συμβεί την Τετάρτη 8/5/2019 στο Εθνικό Γυμναστήριο της Μίκρας στις 18:30. Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ θα πρέπει να κερδίσει την εξαιρετική αγωνιστικά γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου Τριαδίου για να πετύχει αυτό για το οποίο προσπαθεί με πολύ δουλειά, υπομονή και επιμονή αυτά τα τέσσερα τελευταία χρόνια!

Να “σηκώσει” το Κύπελλο της ΕΠΕΣΘ και να πανηγυρίσει ένα χρυσό τίτλο, αυτόν που δικαιούνται τα χρυσά κορίτσια του!

Να προσθέσει στις επιτυχίες του μία ακόμη διάκριση, χρυσή αυτή τη φορά με ξεχωριστή θέση στις καρδιές όλων των φίλων της Μυγδονίας, δίπλα στη θέση που ήδη έχουν κερδίσει τα κορίτσια του.

Πάμε κορίτσια, σηκώστε το… είναι το κύπελλό σας! #GoOrange #Go4TheCup #KypelloEPESTH

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.