Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Ζωή Μπάτου – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Ζωή Μπάτου – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Το τραγικό φινάλε μετά από οκτώ ημέρες αγωνίας συγγενών και φίλων θα γραφτεί σήμερα για την 66χρονη Ζωή Μπάτου που είχε εξαφανιστεί από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Η άτυχη Ζωή Μπατού που έπασχε από άνοια βρέθηκε χθες στον ορεινό όγκο του Ωραιοκάστρου από εθελοντές που δεν σταμάτησαν ούτε μία ημέρα της αναζήτησης.

Η ιατροδικαστική εξέταση απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και πιθανός λόγος αιτίας θανάτου δίνει παθολογικά αίτια. Σε βάθος χρόνου,έπειτα απο τα αποτελέσματα των εξετάσεων, θα δοθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Σήμερα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο στις 6:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή της μετάδοσης του κορονοϊού.

Το oraiokastro24.gr εκφράζει την βαθιά θλίψη του για τον άδικο χαμό της κ.Ζωής Μπάτου και εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς.

Επίσης ευχαριστεί τις παρακάτω διασωστικές  ομάδες για την συνεργασία στις έρευνες :

-Ομάδα αντιμετώπισης καταστροφών Ωραιοκάστρου
-Ομάδα πολιτικής προστασίας προσκόπων Θεσσαλονίκης
-Ομάδα Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού
-Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων
-Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών
-Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Τραγικό τέλος για την 66χρονη Ζωή Μπάτου που εξαφανίστηκε απο το Ωραιόκαστρο

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.