Σε αδιέξοδο η λειτουργία του τοπικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου – Καταγγέλλεται ο δήμαρχος

ΑΝ.Α.Σ.Α. : Σε αδιέξοδο έχει οδηγηθεί η λειτουργία του Τοπικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου με τις πολιτικές επιλογές του Δημάρχου

Κατ’ εικόνα και ομοίωση της πολιτικής δράσης του Δημάρχου κ. Τσακίρη έχει καταντήσει το μεγαλύτερο Τοπικό συμβούλιο της ΔΕ Ωραιοκάστρου.  Μετά από επανειλημμένες καταγγελίες των μελών του από όλες τις παρατάξεις αλλά κυρίως της παράταξης του Δημάρχου έχει γίνει πλέον σαφές ότι δεν λειτουργεί. Oι  επιλογές του δημάρχου αξιοποιούν με προσωπική προβολή  την δημόσια θέση τους ή προσπαθούν να εξαργυρώσουν με προσωπικά οφέλη την συμμετοχή τους σ΄ αυτό. Τελευταίο παράδειγμα αποτέλεσε η παραίτηση μέλους του και η προσπάθεια του να αναρριχηθεί, χωρίς επιτυχία, στην θέση του Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης, με τις ευλογίες του Δημάρχου. 

Συγκεκριμένα πλέον του έτους η διοίκηση Τσακίρη αδιαφόρησε για την δημιουργία γραφείου για την λειτουργία του τοπικού Συμβουλίου.  Αδιαφόρησε για τις καταγγελίες για την παράτυπη λειτουργία του, τις τηλεγραφικές προσκλήσεις των μελών, την ελλιπή ενημέρωση των μελών του, τις ελάχιστες συνεδριάσεις, τη μηδενική τήρηση πρακτικών, τις μόνιμες πλέον τηλεδιασκέψεις παρά το μικρό αριθμό των μελών του, τις ψηφοφορίες μέσω email, και τις παραβιάσεις του κανονισμού λειτουργίας του.

Κύριε Δήμαρχε καταγγέλλουμε την αδιαφορία σας ή την σκόπιμη απαξίωση του τοπικού συμβουλίου της ΔΕ Ωραιοκάστρου, η οποία το έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο, όπως άλλωστε εκεί οδηγεί και η συνολική σας πολιτική το Δήμο.

 

 

 

 

Ωραιόκαστρο: Και οι 10 τοπικοί σύμβουλοι ζητούν έκτακτο συμβούλιο – Η ατζέντα τους έχει σοβαρά θέματα

Ωραιόκαστρο: Και οι 10 τοπικοί σύμβουλοι ζητούν έκτακτο συμβούλιο – Η ατζέντα τους έχει σοβαρά θέματα

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.