Σε απελπιστική κατάσταση οι 13 εγκλωβισμένοι οδηγοί και οι οικογένειές τους -Παράσταση διαμαρτυρίας

Σε απελπιστική κατάσταση οι 13 εγκλωβισμένοι οδηγοί και οι οικογένειές τους -Παράσταση διαμαρτυρίας

Απο τις 29.2.2020 βρίσκονται εγκλωβισμένοι 13 Έλληνες οδηγοί στα σύνορα Ιράκ – Τουρκίας. Η αιτιολογία απαγόρευσης από την τούρκικη πλευρά είναι ο κορονοϊός, κάτι που δεν ισχύει από τη στιγμή που ένας οδηγός έχει εξετάστηκε βγήκε αρνητικός αλλά παραμένει στο σημείο.

Στις 7.3.2020 επικοινωνήσαμε με τον οδηγό κύριο Γιώργο Χουτουριάδη και μας εξιστόρησε τα γεγονότα όπως επίσης ότι από ελληνικής πλευράς δεν υπάρχει καμία κινητικότητα ως προς την απελευθέρωσή τους,δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε στο oraiokastro24 εδώ.

Σήμερα επικοινωνήσαμε με τη σύζυγο του, μας μίλησε για το πως βιώνουν οι οικογένειές τους, τα παιδιά τους την μακρόχρονη απουσία των ανθρώπων τους.Για τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους. Για την απελπιστική κατάσταση που βρίσκονται οι οδηγοί,χωρίς φαγητό,χωρίς ρούχα,άπλυτοι παρακαλώντας τους υπευθύνους να δράσουν άμεσα ώστε να γυρίσουν στα σπίτια τους οι οδηγοί.

Μας ενημέρωσε ότι αύριο 11.3.2020 στις 12:00 θα υπάρξει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ομοσπονδίας φορτηγών αυτοκινητιστών Ελλάδος στην οδό Γιαννιτσών 39 και ζητούν την στήριξη του κόσμου και την άμεση κινητοποίηση των υπευθύνων. 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.