Σε δημόσιο διάλογο καλεί η Πατριωτική Ένωση την ΟΓΕ

Σε δημόσιο διάλογο καλεί η Πατριωτική Ένωση την Ομάδα Γυναικών Ωραιοκάστρου μέλος της ΟΓΕ για το δελτίο τύπου που ανάρτησαν σήμερα,δειτε εδω.
Να ανακαλέσουν δημόσια τις φράσεις «φασίστες» , « φασιστικές ομάδες » « ψεύδη, δηλητήριο » διαφορετικά θα ακολουθήσουν την δικαστική οδό για την αποκατάσταση του ονόματος τους.

Δειτε την απάντηση :

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Απάντηση στις άθλιες συκοφαντικές δυσφημίσεις και τις επιθέσεις της ΟΓΕ κατα Ελλήνων Πολιτών.

Ανησυχία για την Δημοκρατία και την Συνταγματική τάξη στη χώρα μας προκαλεί η ποινικά κολάσιμη ανακοίνωση – συκοφαντική δυσφήμιση της λεγόμενης ΟΓΕ ( συνεργατών του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ ) για το θέμα των λαθρομεταναστών και την ένταξη μουσουλμάνων στα σχολεία, αποκαλώντας κατοίκους και γονείς αντιδρώντες αλλά και την Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου με τον χαρακτηρισμό φασίστικές ομάδες. Με συκοφαντίες η ΟΓΕ αποκαλεί φασίστες όσους αντιδρούν και εκφράζουν τις διαφωνίες τους, γονείς και Έλληνες πολίτες που υπερασπιζόμαστε το Σύνταγμα της Ελλάδος και την Δημοκρατία αλλά και τις Δημοτικές αρχές και Συλλόγους γονέων σχολείων και Ιατρικούς συλλόγους σε όλη την Ελλάδα που αντιδρούν μπροστά σε μία πρωτοφανή έκθεση σε κινδύνους δημόσιας υγείας, στην ισλαμοποίηση και την κατάλυση του Συντάγματος της Ελλάδος και της κοινωνικής μας ασφάλειας

Αυτό πλέον οδηγεί την χώρα μας σε αποσταθεροποίηση με τέτοιου είδους απειλές και συκοφαντίες κατά των Ελλήνων πολιτών, εκβιασμούς αλλά και ευθεία καταπάτηση της έννομης τάξης διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης και της Εθνικής μας ασφάλειας και ακεραιότητας, θυμίζοντάς μας τις φασιστικές μεθόδους τύπου Χίτλερ και Στάλιν και των παρακλάδων τους.

Η Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών αλλά και οι αντιδρώντες πολίτες, σύλλογοι γονέων κ.α. πάντα αναφέρουμε γραπτώς και προφορικώς ως αξίες μας, το Σύνταγμα της Ελλάδος και την Δημοκρατία του Ελληνικού Έθνους και Λαού πράγμα που απέχει από τους βρώμικους χαρακτηρισμούς της ΟΓΕ ! Η ΟΓΕ προφανώς δεν γνωρίζει τί σημαίνει Σύνταγμα της Ελλάδος, Δημοκρατία, Ελληνικό Έθνος, Ιστορία, Παιδεία και ελπίζουμε ότι αν φερθεί δημοκρατικά και μας ακούσει θα τους διδάξουμε τις αρχές της Δημοκρατίας και τους αγώνες του Ελληνικού Έθνους που δεν γνωρίζουν.

Επειδή οι ως άνω χαρακτηρισμοί εκ της ΟΓΕ όπως «φασίστες» , « φασιστικές ομάδες » « ψεύδη, δηλητήριο » συνιστούν συκοφαντική δυσφήμιση και προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υποληψή μας ως γονείς, ως εργαζομένους, ως οικογενειάρχες, ως αξιοπρεπείς Έλληνες Πολίτες, ενώ προσβάλλουν την προσωπικότητα εκάστου εξ ημών ως φυσικά πρόσωπα αλλά και την επωνυμία του νομικού μας προσώπου δημοσιεύοντας και διαδίδωντας τους βαρύτατους αυτούς χαρακτηρισμούς σε δημόσια μέσα ενημέρωσης που παρακολουθεί ο Ελληνικός Λαός, οι συγγενείς, φίλοι, τα παιδιά μας με δόλο και σκοπό την συκοφαντία και τον εξευτελισμό μας και την συσχέτιση με γεγονότα και καταστάσεις που δεν έχουμε καμμία σχέση!

Επειδή αποσκοπούν στον εξευτελισμό όσον διαφωνούν και αντιδρούν στις μεθόδους των ΜΚΟ και άλλων… που με φασιστικό τρόπο και γκαιμπελισμό αγωνίζονται να καταλύσουν το Σύνταγμα αλλοιώνοντας τον Ελληνικό Πληθυσμό της Ελλάδος και αλλώνοντας τα σχολεία μας ( συν τα ζητήματα των χαμένων εκατομυρίων που πήραν και τα ψάχνουν να τα βρουν πραγμα που άμεσα πρέπει να παρέμβουν οι οικονομικοι εισαγγελείς), υποκαθιστώντας τον νόμιμο Ελληνικό λαό και τις επίσημες αρχές, την στιγμή που η Μέρκελ και η Γερμανία με όλο το συνάφι τους αποφάσισαν να απελάσουν χιλιάδες μουσουλμάνους και να τους στείλουν στην Ελλάδα για να γεμίσουν οι πόλεις τα χωριά μας τα σχολεία μας με μουσουλμάνους!

Επειδή το σύνολο της ανακοίνωσης της ΟΓΕ εκφράζει μίσος μισαλοδοξία και ρατσιστικό λόγο ενάντια σε κάθε Έλληνα πολίτη Έλληνα γονέα, Έλληνα μαθητή ακριβώς διότι επιτίθεται με ρατσιστική συμπεριφορά κατα της Ελληνικής μας καταγωγής αλλά και της Χριστιανικής Ορθόδοξης Πίστης μας, υποτιμώντας μας και θεωρώντας ότι εμείς οι Έλληνες και οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι δεν έχουμε δικαίωμα διαφωνίας έκφρασης δημοσίου λόγου αλλά πρέπει να υποτασσόμαστε σε παράλογες αντισυνταγματικές, αντιδημοκρατικές, ανθελληνικές, αντιχριστιανικές και ρατσιστικές πράξεις.

Επειδή με τον τρόπο αυτόν εκβιάζουν κάθε Έλληνα και κάθε μία Ελληνίδα ώστε να τρομοκρατήσουν και να καμψουν κάθε διαφωνία του Ελληνικού λαού μπροστά στην λαίλαπα του λαθρομεταναστευτικού-προσφυγικού.

Καλούμε
την ΟΓΕ να ανακαλέσει αυτούς τους συκοφαντικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς δημοσίως και στα μέσα ενημέρωσης που μας συκοφάντισε και να έλθει σε δημόσιο διάλογο όπως ορίζει η Δημοκρατία σε τηλεοπτικό μέσον με δικούς της εκπροσώπους αλλά και εκπροσώπους της Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου. Τότε θα φανεί η αλήθεια και θα κρίνει ο Ελληνικός λαός ποιοί είναι οι Δημοκράτες και ποιοί οι ρατσιστές ανθέλληνες φασίστες.

Σε διαφορετική περίπτωση εφόσον εμμένει στην τακτική των ποινικά κολάσιμων πράξεών της, θα ασκήσουμε κάθε νόμιμο μέσο και θα υπερασπισθούμε τα δικαιώματά μας ώς Έλληνες Πολίτες με ότι αυτό σημαίνει.

Καλούμε επίσης την ΟΓΕ να καταδικάσει την επίθεση που δεχτήκαμε στα γραφεία μας με βόμβες – γκαζάκια και κίνδυνο της ζωής μας λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση της ΟΓΕ και της επίθεσης αυτής με συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον μας. Πολύ σημαντικό σημείο αναφοράς είναι ότι δεν έγινε ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση από κανέναν και η πρώτη ανακοίνωση εναντίον μας με στοχοποίηση μετά την έκρηξη, είναι η επίθεση της ΟΓΕ δια της ανακοίνωσης και γραπτής συκοφαντικής της δυσφήμισης.
Σε διαφορετική περίπτωση θα κρίνει ο Εισαγγελέας και οι αστυνομικές αρχές τι σύνδεση έχουν αυτά τα γεγονότα μεταξύ τους.

Οι Έλληνες πολίτες θα προστατεύσουμε το μέλλον και την ασφάλεια των παιδιών μας, των Ελληνόπουλων που πεινούν που κατατρομοκρατούνται που εξευτελίζονται και εκδιώκονται απο την χώρα τους. Απάθρωπη και ρατσιστική χαρακτηρίζουμε την αδιαφορία και το μίσος για τα παιδιά μας τα Ελληνόπουλα, για κάθε τί Ελληνικό. Για τα Ελληνόπουλα κανείς ποτέ δεν νοιάστηκε από όλους αυτούς τους ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΝΙΚΉΣΟΥΜΕ.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου
Πατριωτική Ενωση
«Μὴν ἀφήσετε, Ἅγιοί μου αὐτὰ τὰ γκιντὶ πουλημένα κριγιάτα τῆς τυραγνίας νὰ μασκαρέψουν καὶ νὰ ἀφανίσουν τοὺς Ἕλληνες»
Ιωάννης Μακρυγιάννης

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.