Σε κίνδυνο μάνα και κόρη που χάθηκαν μαζί στην Κατερίνη

Σε κίνδυνο μάνα και κόρη που χάθηκαν μαζί στην Κατερίνη

Στο πόδι βρίσκονται οι Αρχές της Κατερίνης για τη διπλή μιας μητέρας και της κόρης της που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Στο «Τούνελ» σήμανε συναγερμός μήπως εντοπιστεί το μπλε Mazda 323 μοντέλο του 2000 με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ – 8456 που οδηγούσε η μητέρα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου, η μητέρα της μαθήτριας Μαρίας – Ιωάννας Δεληγιάννη 17 χρόνων την πήρε από το σπίτι τους στην Κατερίνη για να πάνε μια βόλτα. Και από εκεί και πέρα σιωπή και ανησυχία.

Ο πατέρας και σύζυγος μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη και ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη πριν εξαφανιστούν. Γείτονας τους καυγάδισε άγρια με τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του και εκείνη πήρε το αυτοκίνητο του και την Μαρία – Ιωάννα ενώ ήταν εκνευρισμένη.

«Φοβόμαστε μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα γιατί από εκείνη την ώρα και μετά το κινητό της συζύγου μου έκλεισε, ενώ η Μαρία – Ιωάννα το δικό της το είχε αφήσει στο σπίτι. Δεν πήραν μαζί τους ρούχα, ούτε χρήματα. Ψάξαμε σε φίλους και γνωστούς μήπως ζήτησαν βοήθεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα» είπε στο «Τούνελ».

Απηύθυνε έκκληση στους τηλεθεατές όποιος δει το αυτοκίνητο να ενημερώσει τις Αρχές. Το «Χαμόγελο του παιδιού» προέβη στην ενεργοποίηση του συναγερμού Amber Alert κατόπιν συναίνεσης των αστυνομικών Αρχών.

Στο «Τούνελ» δόθηκε μια νέα αφίσα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου όπως το κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Ο σύζυγος και πατέρας διευκρίνισε ότι το αυτοκίνητο είχε εντοπιστεί την πρώτη μέρα της εξαφάνισης στον παλιό δρόμο που οδηγούσε στην Ελασσόνα.

Η Σία Κακαρούμπα, κοινωνική λειτουργός του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και συντονίστρια στην ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000, βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής για την υπόθεση της ανήλικης μαθήτριας από την Κατερίνη.

Το «Χαμόγελο» δεν ενημερώθηκε άμεσα για την εξαφάνιση της Μαρίας – Ιωάννας, αλλά μετά από τέσσερις ημέρες.

Η εξαφάνιση μητέρας και κόρης ευαισθητοποίησε ιδιαίτερα τους τηλεθεατές του «Τούνελ» που μες στη νύχτα βγήκαν στους δρόμους για να βοηθήσουν στις έρευνες για τον εντοπισμό της. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όμως δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη.

Η μαθήτρια έχει ύψος 1.55, ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια και χρησιμοποιεί περιπατητήρα, γνωστό ως «Π», χρώματος μπλε.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.