Σε ρυθμούς Disney η Ονειρούπολη Δράμας

Σήμερα ανοίγει τις πύλες της η  Ονειρούπολη της Δράμας που έχουν συνδικάσει με τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιά μικροί αλλά και μεγάλοι!

Μετά την αισθητή απουσία της διοργάνωσης λόγω πανδημίας φέτος για 17η φορά στην πόλη της Δράμας οργανώνεται και πάλι το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό της χώρας, με μία σύνθεση πολλών δράσεων όπως: τέχνες, μουσική, χειροτεχνία, χορός, εικαστικά, φωτογραφία, κινηματογράφος, γαστρονομία και άλλες πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, που θα συνθέσουν, όπως κάθε φορά, ένα μοναδικό σκηνικό.

Η Disney θα φέρει τον επισκέπτη σε επαφή με το παραμύθι, αφού η εταιρεία που την εκπροσωπεί στην Ελλάδα έχει στήσει δύο δράσεις και ως εκ τούτου θα δούμε τους ήρωες της Disney μέσα από τα σπιτάκια του  Παραμυθιού και του Παιχνιδιού.

Η Ονειρούπολη θα λειτουργήσει  από τις 5 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου. 

Τα μέτρα κατά του κορονοϊού

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Δράμας εξηγεί ότι θα γίνει αυστηρή σύσταση και παράκληση για χρήση μάσκας και στον εξωτερικό χώρο.

Όσο για τις τελευταίες ανακοινώσεις σχετικά με την είσοδο στα θεματικά πάρκα της χώρας, ο κ. Καλλινικίδης αναφέρει ότι η Ονειρούπολη χωρίζεται σε δύο μέρη, στην πλευρά της εμπορικής ζώνης που διέπεται από το νόμο της λαϊκής αγοράς και στο θεματικό πάρκο για τις παραπάνω θεματικές δράσεις.

Έτσι, για να μπει κάποιος για παράδειγμα στο “σπιτάκι του Αϊ Βασίλη” ή σε άλλη δράση του θεματικού πάρκου, οι γονείς θα πρέπει να έχουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε νόσησης και τα παιδιά αρνητικό self – test.

Αν ωστόσο, κάποιος γονέας δεν έχει ένα από τα δύο πιστοποιητικά που απαιτούνται, τα παιδιά θα μπορούν να μπουν σε κάποιο σπιτάκι, ωστόσο, οι γονείς θα πρέπει να τα περιμένουν έξω στο δημόσιο χώρο.

Όπως έκανε γνωστό ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Δράμας, ήδη έχουν δηλωθεί πάνω από 400 τουριστικές εκδρομές και η εκτίμηση για φέτος είναι ότι οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν και τους 500.000, αριθμός που για την Ονειρούπολη δεν αποτελεί “ρεκόρ” αφού πολλές φορές έχει ξεπεράσει και το ένα εκατομμύριο κόσμου σε επισκέψεις.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.