Σε 3 ημέρες το 48o Rally Sprint Θερμαϊκού στο Ωραιόκαστρο- Όλες οι πληροφορίες

48oυ Rally Sprint Θερμαϊκού στο Ωραιόκαστρο- Όλες οι πληροφορίες

Με ολοκαίνουργια σχεδίαση και νέα ειδική διαδρομή 10 περίπου χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί 3 φορές αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από όλους τους διεκδικητές και μη του θεσμού. Με την υποστήριξη του Δήμου Ωραιοκάστρου και των τοπικών φορέων ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης καινοτομεί με έναν αγώνα που φιλοδοξεί να φέρει θεατές και αγωνιζόμενους πολύ κοντά στη δράση

Οι συμμετοχές του 48oυ Rally Sprint Θερμαϊκού

23 πληρώματα δίνουν δυναμικό παρόν στην ολοκαίνουργια διαδρομή του 48ου Rally Sprint Θερμαϊκού που για πρώτη φορά θα διεξαχθεί μόλις λίγα χιλιόμετρα από την καρδιά της Θεσσαλονίκης. Η πανηγυρική εκκίνηση θα διεξαχθεί το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου στις 20:00 στο κέντρο του Ωραιοκάστρου σε μία γιορτινή βραδιά με διάσημους καλεσμένους.

Ο τεχνικός και διοικητικός έλεγχος του αγώνα θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου από τις 15:00 έως τις 17:00 στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου το οποίο θα αποτελέσει το οργανωτικό κέντρο του αγώνα καθώς και το χώρο του service park.

Την ίδια ημέρα στις 20:00 στο κέντρο της πόλης του Ωραιοκάστρου επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας θα λάβει χώρα η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα σηματοδοτώντας την έναρξη της σημαντικότερης μηχανοκίνητης αθλητικής διοργάνωση της πόλης τα τελευταία έτη.

Η αγωνιστική δράση ξεκινάει στις 09:20 το πρωί της Κυριακή όπου το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα αφήσει τον χώρο του service park κινούμενο προς την ειδική διαδρομή.

Μετά από 31,5 αγωνιστικά χιλιόμετρα στη ράμπα του τερματισμό αναμένεται να ανέβει το πρώτο αυτοκίνητο λίγο πριν της 15:00 το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

 

 

 

 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους θεατές σύμφωνα με τους προβλεπόμενους Εθνικούς (ΟΜΑΕ) και Διεθνείς (FIA) Κανονισμούς Αγώνων Ράλλυ.

Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης δήλωσε “Για πρώτη φορά το Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού οργανώνεται με επίκεντρο τον δήμο Ωραιοκάστρου. Στόχος μας είναι η διοργάνωση να αποτελέσει πόλο έλξης για πολίτες κάθε ηλικίας και να εξελιχθεί σε μια μεγάλη γιορτή. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να αναλάβουμε σειρά πρωτοβουλιών, ώστε να ανοίξουμε νέους ορίζοντες, να προβάλουμε τον τόπο μας και να αναδείξουμε τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα”

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.