Σοβαρά προβλήματα από την υπερχείλιση του γαλλικού ποταμού στην Πεντάλοφο και την Π.Ε.Ο. Κιλκισίου

Σοβαρά προβλήματα από την υπερχείλιση του γαλλικού ποταμού στην Πεντάλοφο και την Π.Ε.Ο. Κιλκισίου

Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν και εχθές το βράδυ από τη δεύτερη σοβαρότερη υπερχείλιση του γαλλικού ποταμού στην περιοχή Πενταλόφου του δήμου Ωραιοκάστρου προς Σίνδο.

Από εχθές το βράδυ ο πρόεδρος της κοινότητας Πεντάλοφου κ Πάτροκλος Σπυρόπουλος αντέδρασε άμεσα και ειδοποίησε τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Ιωσηφίδη Δαμιανό, και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Χαράλαμπο Καζαντζίδη, ώστε να ζητήσει ενίσχυση μηχανημάτων από το δήμο για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την υπερχείλιση του γαλλικού ποταμού, που ξεπερνά τα 70 – 80 εκατοστά το νερό πάνω από τη γέφυρα.
 Η επικινδυνότητα είναι  μεγάλη καθώς τα νερά του ποταμού είναι ορμητικά και μαζί τους κανένας δεν γνωρίζει αν και τι ογκώδη παρασύρουν.
Σε σημεία της Παλαιάς Εθνικής οδού Κιλκισίου έχουν σημειωθεί σημειωθεί κατολισθήσεις και υπάρχουν λιμνάζοντα νερά όπου αποκαθιστούν επικίνδυνο επικίνδυνα τα σημεία του δρόμου.
Σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία έχουν ρίξει αναχώματα για τη διακοπή της κυκλοφορίας . Ακόμα και τώρα τα συνεργεία βρίσκονται στο σημείο για να αποκαταστήσουν τις βλάβες.
Πολλές κτηνοτροφικές μονάδες έχουν πληγεί.

 

Υπερχείλισε ο Γαλλικός ποταμός – Κλειστός ο δρόμος στην περιοχή “Βουστάσια”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.