Σοκ από την καταγγελία κακοποίησης 4χρονου αγοριού από τον νηπιαγωγό του

Σοκ από την καταγγελία κακοποίησης 4χρονου αγοριού από τον νηπιαγωγό του

Πατέρας καταγγέλλει τη σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου του στο νηπιαγωγείο που πηγαίνει, ενώ ήδη έχει συλληφθεί ένας 30χρονος άνδρας νηπιαγωγός.

«Με πήγε ο κύριος…, μου κατέβασε το παντελόνι, άρχισε να μου… το …, κατέβασε κι ο ίδιος το παντελόνι του… κι άρχισε να μου κάνει» λέει ο πατέρας του 4χρονου μεταφέροντας τη συζήτηση που είχε με τον γιο του.

Οι γονείς του παιδιού, αν και σε σοκ, προσπάθησαν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και αμέσως απευθύνθηκαν στις Αρχές.

«Αυτός είναι στη φύλαξη. Έκανα τις διαδικασίες, πήγαμε στο τμήμα. Πήγαν την Παρασκευή από το σχολείο και τον συνέλαβαν. Κι απ’ ό,τι έχω καταλάβει, τον έχουν… είναι μέσα… σε αυτόφωρη διαδικασία».

Ο μικρός εξετάστηκε ιατροδικαστικά στη μονάδα φροντίδας για την ασφάλεια των παιδιών στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, έγινε και λήψη γενετικού υλικού από τις επίμαχες περιοχές.

«Πήγε το παιδί ιατροδικαστή, το εξέτασε, χθες πήγαμε σε παιδοψυχολόγο πάλι να του μιλήσει… Το παιδάκι το είπε σε όλους τους… Όπου έχουμε πάει τα είπε όλα».

Ο 30χρονος νηπιαγωγός αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, ενώ έχουν κληθεί να καταθέσουν και οι γονείς του παιδιού οι οποίοι τώρα, με τη βοήθεια των παιδοψυχολόγων που παρακολουθούν τον 4χρονο, προσπαθούν να καταλάβουν εάν παρόμοια πράξη είχε συμβεί στο παρελθόν.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.