Στα …κάγκελα μαθητές και γονείς στο Ωραιόκαστρο

μαθητΤην παρέμβαση του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης, Θ. Καράογλου θα ζητήσουν σήμερα οι γονείς και οι μαθητές του Ωραιοκάστρου για να δοθεί λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς τους

Η Ομοσπονδία Γονέων, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Ενώσεις, διοργανώνουν σήμερα Πέμπτη, στις 9.30 π.μ., συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Αν και έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την έναρξη του σχολικού έτους, τα μαθητικά δρομολόγια δεν έχουν ξεκινήσει, 6.000 μαθητών του νομού Θεσσαλονίκης βρίσκονται μετέωροι με συνέπεια γονείς και μαθητές να ταλαιπωρούνται καθημερινά. Κάποιοι αναγκάζονται να «επιστρατεύσουν» παππούδες, συγγενείς ή φίλους για τη μεταφορά των παιδιών, ενώ σε άλλες περιπτώσεις οι μαθητές διανύουν μεγάλες αποστάσεις πεζή.

Στην κινητοποίηση εκτός από τους μαθητές και τους γονείς του δήμου μας συμμετέχουν γονείς και μαθητές από τους Δήμους Θέρμης, Νεάπολης – Συκεών, Θερμαϊκού, Πυλαίας – Χορτιάτη, Βόλβης,  Δέλτα, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Παύλου Μελά, Κορδελιού – Ευόσμου, Χαλκηδόνας και Λαγκαδά.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.