Στα ροζ ντύθηκε το Ωραιόκαστρο και ενημερώθηκε για τον καρκίνο του μαστού, φωτο – βίντεο

Στα ροζ ντύθηκε το Ωραιόκαστρο και ενημερώθηκε για τον καρκίνο του μαστού, φωτο – βίντεο

Ο Σύλλογος Γυναικών Ωραιοκάστρου «Η Αρίστη» και το Σωματείο “Μονοπάτια και Στόχοι” επιθυμώντας να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνει το Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης ενάντια στον καρκίνο του μαστού πραγματοποίησαν σήμερα 27/10/2021 εκδήλωση – συνάντηση γυναικών ώστε να ενημερωθούν για τις μεθόδους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσής του.

Σε ένα πολύ ζεστό και φιλόξενο χώρο, στο καφέ focus τον οποίο  επιμελήθηκε με στοργή ο κ. Χρήστος Σαρμαμούρτσης και  η εταιρία BlowBallons αλλά και με ένα βαρύ συναίσθημα απο την απώλεια της κυρίας Φώφης Γεννηματά που έχασε την πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο η βραδιά εξελίχθηκε με ανάμεικτα συναισθήματα.

Υπέροχα ροζ τριαντάφυλλα προσέφερε σε όλες τις κυρίες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση το ανθοπωλείο Βασιλικής Κυραλλίδου στα Πεύκα.

Σε κεντρικό σημείο η κομμώτρια κ.Ειρήνη Γιωργαλή χρησιμοποίησε το ψαλίδι της σαν δώρο για τις γυναίκες που έχασαν τα μαλλιά τους απο τις χημειοθεραπείες, γυναίκες και κοπέλες χάρισαν τα μαλλιά τους για αυτές.

Η συντονίστρια της βραδιάς κ. Ιακωβάκη Μαρία με απόλυτη συγκίνηση δέχθηκε την τρυφερή προσφορά των μαθητριών του 2ου Λυκείου Ωραιοκάστρου που αποτύπωσαν ελπιδοφόρα μηνύματα μέσα απο τις ζωγραφιές τους.

Σημαντικές προσωπικότητες, απο τον δήμο Ωραιοκάστρου, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Άλμα ζωής και τους διοργανωτές συλλόγους, βρέθηκαν στην ενημερωτική εκδήλωση και μέσα απο την κάμερα του oraiokastro24.gr και την δημοσιογράφο Μαρίνα Γεωργιάδου έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού:

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.