Στο νοσοκομείο με covid ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου

Στο νοσοκομείο με covid ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου

Στο νοσοκομείο με covid βρίσκεται ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης όπως ενημέρωσε το σώμα της κοινότητας Ωραιοκάστρου η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε κατά την διάρκεια του συμβουλίου όταν τοπικοί σύμβουλοι ζήτησαν να υπάρξει επίσημοι ενημέρωση απο τον δήμο για την κατάσταση που επικρατεί στο Ωραιόκαστρο με κρούσματα κορονοϊού καθώς το τοπίο είναι θολό.
Σήμερα ως θέμα εκτός ημερησίας διάταξης ήταν η έγκριση επιπλέον θέσεων ταφής θανόντων απο covid στα κοιμητήρια Ωραιοκάστρου, εως τώρα ήταν 15 θέσεις και οι 11 καλύφθηκαν με αποτέλεσμα να χρειαστούν άδεια άλλες 35 θέσεις.
Για τους λόγους αυτούς ζητήθηκε μια επίσημη ενημέρωση.

Η πρόεδρος της κοινότητας δήλωσε ότι ο δήμος δεν είναι υπεύθυνος να ενημερώσει και ότι αυτό είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας.
Καθοδήγησε το σώμα να ανατρέξει στις χθεσινές δηλώσεις του Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και του δημάρχου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι δήλωσαν ότι το Ωραιόκαστρο είναι σε υψηλό ιικό φορτίο.
Οι σύμβουλοι επέμεναν ότι πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος του Ωραιοκάστρου για το Ωραιόκαστρο απο τον δήμο Ωραιοκάστρου και ζήτησαν το τμήμα πολιτικής προστασίας Ωραιοκάστρου να δραστηριοποιηθεί περισσότερο και να υπάρξει μέριμνα και επίσημη ενημέρωση σε τοπικό επίπεδο.
Πάνω σε αυτήν την συζήτηση η πρόεδρος ανέφερε ότι ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου βρίσκεται στο νοσοκομείο με covid. 

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία επίσημη ενημέρωση που υπήρχε για την κατάσταση υγείας του δημάρχου ήταν στις 25 Νοεμβρίου η οποία αναφερόταν στην μεταφορά του δημάρχου στο νοσοκομείο 424 με βαριά πνευμονία και ότι το τεστ κορονοϊού στο οποίο υποβλήθηκε ήταν αρνητικό.

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου και σε όλους τους ασθενείς που παλεύουν με την νόσο! Καλή Δύναμη στους Υγειονομικούς μας που μάχονται ηρωικά! Να καμφθεί κάθε στοιχείο σκοταδισμού, που εξακολουθεί να θεωρεί την Ανθρώπινη Ασθένεια, μομφή και κοινωνικό στίγμα!Η επίσημη ανακοίνωση επίβάλλεται προς ” γνώσιν και συμμόρφωση” των δημοτών που εθελοτυφλούν στην κρίσιμη πραγματικότητα!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.