Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα νέα διόδια στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης

Δυναμικές κινητοποιήσεις ετοιμάζει ο δήμος Δέλτα για τα νέα πλευρικά διόδια στη Χαλάστρα

Αύριο καθολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Σύσκεψη των επικεφαλείς των παρατάξεων του δήμου Δέλτα και των τοπικών συμβούλων κάλεσε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης προκειμένου να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις τους καθώς είναι αντίθετοι στην κατασκευή νέων πλευρικών διοδίων στη Χαλάστρα  στον κόμβο που συνδέει την κοινότητα με την Εθνική Οδό

Η σύσκεψη  πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του δήμου Δέλτα  στη Σίνδο με επικεφαλής και εκπροσώπους της αντιπολίτευσης και τοπικούς συμβούλους οι οποίοι ομόφωνα αποφάσισαν να κινηθούν δυναμικά αντιδρώντας στην επικείμενη δημιουργία νέων παράπλευρων διοδίων στην αερογέφυρα της Χαλάστρας. Στη σύσκεψη έδωσε το παρόν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κωσταντίνος Γιουτίκας.

Ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης οι χωρικοί αντιδήμαρχοι Αξιού Φάνης Αλμπάνης και Χαλάστρας Διονύσης Λιακόπουλος οι δημοτικοί και οι τοπικοί σύμβουλοι ζητούν να μετακινηθούν τα διόδια των Μαλγάρων και να καταργηθούν τα πλευρικά διόδια της Χαλάστρας.οι δημοτικοί και οι τοπικοί σύμβουλοι ζητούν να μετακινηθούν  τα διόδια των Μαλγάρων και να καταργηθούν τα διόδια της Χαλάστρας. Επίσης αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσει με πρώτη τη  συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουν το πρωί της Παρασκευής στο ύψος της αερογέφυρας Χαλάστρας. Η συγκέντρωση προγραμματίστηκε για τις 09.30 το πρωί με την παρουσία του δημάρχου των μελών του δημοτικού συμβουλίου των τοπικών συμβούλων φορέων καθώς και των πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.